Tex Mex recepten voor het hele gezin

Sponsored – ‘No more boring meals voor het hele gezin’, dat was de opdracht waarmee mijn 40 bloginsiders de keuken indoken met de producten van Santa Maria. En wat werd er een partij lekker gekookt door iedereen! Ik heb met ontzettend veel plezier gekeken naar alle inzendingen die binnen kwamen en menigmaal kreeg ik spontaan trek. Als dit de maatstaf wordt voor hoe iedereen thuis kookt voor het gezin, dan is er straks geen kind meer dat niet wil eten.

Door alle zalige inzendingen was het ontzettend lastig om 1 winnaar te kiezen. Uiteindelijk wel gedaan, maar ik heb besloten om nog een aantal inzendingen hier in het zonnetje te zetten. Ik vind het namelijk zonde om die recepten niet met jullie te delen.

Maar eerst…de winnares!

Het was Debbie die mij uiteindelijk overtuigde met haar Tex Mex recepten voor crispy kipspiesjes met ananas quesadilla’s en maissalade. Verrassend, gevarieerd en vooral ook heel makkelijk om te maken. Mijn zoontje Jessey zag het wel zitten toen hij de foto’s zag dus we besloten bij Debbie en haar gezin te gaan eten. Samen kookten we de gerechten en het opeten deden we met z’n allen in de tuin. Daar is een superleuk filmpje van gemaakt!

Willen jullie deze gerechten zelf ook maken? Kijk dan op de site van Debs Bakery & Kitchen voor de recepten!

Ze heeft trouwens ook een heerlijk recept voor oventaco’s met kipgehakt.

Nog meer heerlijke Tex Mex recepten

Zoals gezegd waren er nog veel meer heerlijke Tex Mex recepten die mijn keukentafel hebben bereikt. Daar komen ze!

Mirelle, oftewel ‘Mefrouw’ maakte een heerlijke tortillataart en zelfgemaakte tortilla chipjes & dipjes. Daar worden kinderen op zeker blij van!

Arieta van Cookingdom maakte heerlijke tostada’s met kip en guacamole.

En wat denk je van deze Nutella quasadilla’s met kaneelsuiker? Daar kan ik thuis wel mee aankomen bij de jongeheer! Heel bewust is het natuurlijk niet, maar in het weekend mag dit best een keer. Dan eet mama er ook eentje mee 😉

Ik was ook erg onder de indruk van de recepten van Joyce van Never Not Cooking. Zij ging vegetarisch aan de slag en maakte onder andere deze Mexicaanse falafel met coleslaw en avocado aioli. Super origineel!

Uit haar keuken rolden ook deze taquito’s met zoete aardappel en zwarte bonen. Een geweldig gerecht voor kinderen, omdat het toegankelijk, leuk om te eten en ontzettend lekker is. En stiekem krijgen ze dan heel veel goede voedingsstoffen binnen.

Dit was mijn selectie van de Tex Mex recepten die zijn ingestuurd door de bloginsiders. Ik wil iedereen enorm bedanken voor het enthousiasme waarmee gekookt is. Geweldig om te zien, ik raakte geïnspireerd! Tot een volgende Bloginsiders allemaal.

Dit is een samenwerking met Santa Maria, lees hier mijn disclaimer.
Videoproductie: DeedyLicious

Smakelijk delen en printen
Eetkalender 2019
met 210 recepten, weekmenu’s en duurzame tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Tex Mex recepten voor het hele gezin”

  1. Wat een leuk filmpje is het geworden en Debbie is echt de terechte winnares.

    Wij vonden het ontzettend leuk om bloginsider te zijn en we zijn ook best wel een beetje trots dat we in het lijstje staan.

    Bedankt Francesca!!