Jessey’s Familie Weekmenu #136

Euhm, staat hierboven nou Jessey in plaats van Francesca? Ja, dat hebben jullie goed gezien. Omdat het vakantie is, leek het me leuk om mijn zoontje Jessey een keer het weekmenu te laten bepalen. Goed, ik moest ‘m wel een klein beetje helpen. Want 4x pasta in de week is …

Euhm, staat hierboven nou Jessey in plaats van Francesca? Ja, dat hebben jullie goed gezien. Omdat het vakantie is, leek het me leuk om mijn zoontje Jessey een keer het weekmenu te laten bepalen. Goed, ik moest ‘m wel een klein beetje helpen. Want 4x pasta in de week is misschien wat overdreven. En hij heeft overduidelijk een voorkeur voor kip en vis, maar verder heeft hij het echt top gedaan vind ik!

Geniet van zijn weekmenu en van de zomervakantie! Wij vertrekken trouwens maandag en dan ga ik 5 weken offline met mijn mannen. Nou ja, bijna offline denk ik. In die periode zal Dominique het roer overnemen en ik weet zeker dat ze dat fantastisch zal doen. Mijn volgende weekmenu krijgen jullie daarna weer. Eet lekker!

Maandag

“Ik wil spaghetti met tomatensaus op maandag, mama.”

“Oké, dan doen we deze met balletjes erbij.”

Dinsdag

“Zullen we dan op dinsdag bruine bonen eten zodat we samen scheetjes kunnen laten?”, hij lacht.

“Misschien is het alleen wel iets te warm in de zomer voor bruine bonen met rijst? Zullen we anders die enchiladas met kip en bonen doen?”

“Jaaaaaaa!”

Woensdag

“Op woensdag wil ik pizza! Die lekkere met gehakt die je deze week maakte, weet je nog mama?”

“Ja, dat weet ik. Maar die staat nog niet op de site van mama. Maar deze plaatpizza met kip vond je ook heel lekker dus dan doen we die.”

Donderdag

“Weet je nog toen je die rijst met makreel en paprika maakte, mama? Die moet op donderdag.”

Vrijdag

“En we gingen een keer samen kipburgertjes maken, die waren lekker. Maar mag ik er dan wel patat en ketchup bij?”

Zaterdag

“Jessey, wil je nog nasi of bami eten deze week?”

“Oh ja, hoe kan ik die nou vergeten!”

“Als je mag kiezen, wil je dan nasi of bami?”

Nasssiiiiiiiiiiii!

Zondag

“Wat wil je ontbijten op zondag?”

Die dikke pannenkoeken. Maar niet met al die gekke dingen die je er altijd op gooit. Gewoon met suiker en stroop.”

Ga je iets maken van de favorieten van Jessey? Laat het hem dan weten op Instagram door je foto te taggen met @jadventurer en #francescakookt. Dat vind hij echt geweldig om te zien!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)