Francesca’s Weekmenu #330 – Met stamppot, gnocchi en pompoencake

De laatste week van november staat voor de deur. Nog even een weekje ‘rust’ voordat we de maand ingaan van alle feestelijkheden ;-). Nou heb ik stiekem al flink wat kerstdiners achter de rug (er komen lekkere recepten jullie kant op!), maar ik heb dit jaar ook veel zin in …

De laatste week van november staat voor de deur. Nog even een weekje ‘rust’ voordat we de maand ingaan van alle feestelijkheden ;-). Nou heb ik stiekem al flink wat kerstdiners achter de rug (er komen lekkere recepten jullie kant op!), maar ik heb dit jaar ook veel zin in onze eigen kerstdagen en de voorbereidingen daarvoor. De komende maand zal ik daarom aardig wat proefkoken en voorproeven. En dat voorproeven doen we ook in het weekmenu. Zo eten we deze week lekker gezond en gevarieerd, maar op zaterdag proeven we de vierkazenquiche met Port voor. Wat een heerlijk hapje is voor een kerstborrel, maar ook voor oud en nieuw.

In het weekmenu vind je deze keer verder salade met biet, peer en blauwe kaas, romige broccolisoep met pastinaak en oregano, savooiekoolstamppot met koolrolletjes, gebakken gnocchi met pompoen, salie en chorizokruim en vegan roti met masala jackfruit. In het weekend proeven we dus de vierkazenquiche met Port voor en bakken we een pompoencake met pumpkin spice frosting. Eet lekker!

francesca weekmenu 330 met stamppot gnocchi en pompoencake 2

Maandag

Salade met biet, peer en blauwe kaas

salade met biet peer en blauwe kaas 1 1

Dinsdag

Romige broccolisoep met pastinaak en oregano

Meer soep recepten vind je hier.

Woensdag

Savooiekoolstamppot met koolrolletjes

Donderdag

Gebakken gnocchi met pompoen, salie en chorizokruim

Meer pompoen recepten vind je hier.

Vrijdag

Vegan roti met masala jackfruit

vegan roti met masala jackfruit 1

Zaterdag

Vierkazenquiche met Port

Zondag

Pompoencake met pumpkin spice frosting

Meer recepten met pumpkin spice vind je hier.

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

francesca weekmenu 330 met stamppot gnocchi en pompoencake pinterest

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer