Francesca’s familie weekmenu #137

Na een jaar zoeken hebben mijn vriend en ik eindelijk een nieuw huisje gevonden! We zijn er super blij mee, het is echt een ‘grote mensen huis’ en jullie vinden het vast wel leuk om te weten dat er een super grote en mooie keuken in zit met maar liefst …

Na een jaar zoeken hebben mijn vriend en ik eindelijk een nieuw huisje gevonden! We zijn er super blij mee, het is echt een ‘grote mensen huis’ en jullie vinden het vast wel leuk om te weten dat er een super grote en mooie keuken in zit met maar liefst twee ovens en vaatwasser. Een dikke upgrade voor mij en dat maakt het koken nóg leuker!

Het is allemaal wel vrij plotseling gegaan, dus we hebben maar heel kort om te verhuizen. En wat een werk is dat, van laminaat uitzoeken tot aan kleuren verf bedenken, het kost allemaal zo veel tijd! Al weet ik dat we straks (over een week al) heel blij zullen zijn als we er eenmaal wonen.

Ik heb er deze week een weekmenu van gemaakt met recepten waarvoor je niet zo lang in de keuken hoeft te staan, maar wel allemaal super lekker zijn. Precies wat ik wel kan gebruiken zo tussen het verhuizen door! Fijne week allemaal 🙂

Maandag

Deze panzanella met avocado is heerlijk om de week mee te beginnen en ook handig voor als je nog wat brood over hebt van het weekend!

Dinsdag

Een van mijn favoriete soepjes en zo gemaakt, deze romige courgette soep met zalmsnippers.

Woensdag

Over favorieten gesproken… Deze vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie is er ook weer eentje.

Donderdag

Vietnamese biefstukpuntjes op donderdag. Ik vind het een goed idee!

Vrijdag

Op vrijdag gaan we voor deze smaakvolle salade van parelcouscous met aubergine en paprika.

Zaterdag

Na een hele week klussen en verhuizen gaan we lekker aan de mosselen. Mijn vriend maak ik heel blij met deze gegratineerde mosselen met oestersaus en chili!

Zondag

Zondag wordt de eerste dag dat ik wakker ga worden in mijn nieuwe huis, dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom staat deze Italiaanse citroentaart met knapperige korst gepland op zondag.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)