Francesca’s Familie Weekmenu #15

Ik ben terug van vakantie en val gelijk in een flinke kou. Stiekem vind ik het wel lekker, geef mij maar vorst in plaats van regen. In de keuken pas ik me gelijk aan. Zo worden er stevige soepen en stamppotjes gemaakt, heerlijk! Dat vind je deze week ook terug …

Ik ben terug van vakantie en val gelijk in een flinke kou. Stiekem vind ik het wel lekker, geef mij maar vorst in plaats van regen. In de keuken pas ik me gelijk aan. Zo worden er stevige soepen en stamppotjes gemaakt, heerlijk! Dat vind je deze week ook terug in het weekmenu. Zo staat er woensdag een Italiaanse bonensoep met worst op het menu die ook super is voor kinderen. Zuurkool heb ik gemaakt met een Surinaamse twist. Met gnocchi en paddenstoelen maak je een heel simpel ovengerecht en op vrijdag is het tijd voor pizza!

De wat meer tijdrovende gerechten van deze week zijn onder andere de chili con pollo. Geweldig lekker! Omdat deze zo’n 2 uur moet stoven, is het een prima gerecht voor het weekend. Kun je ook gelijk de pompoenmousse maken voor toe. Hoeveel meer comfort food wil een mens hebben. Natuurlijk gaan we ook kruidnoten bakken deze week, daar heb ik maar liefst 3 verschillende recepten voor online staan. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Gnocchi uit de oven met paddenstoelen en artisjok

Gnocchi-uit-de-oven-met-paddenstoelen_1_uitgelicht-680x450

Vis dinsdag – Zalmpastei met kruiden

Zalmpastei_uitgelicht_1-680x450

Kids woensdag – Italiaanse bonensoep met worstjes

Italiaanse bonensoep_1

Kip donderdag – Zuurkool met een Surinaamse twist

Zuurkool-met-een-Surinaamse-twist-640x450

Snack vrijdag – Zelfgemaakte pizza

Tip: maak op donderdagavond vast het deeg en leg dit in de koelkast. Dan kun je vrijdag gelijk starten met rollen en beleggen.

Zelfgemaakte-pizza2-680x450

Week favorieten

Zelf kruidnoten maken – 3 recepten

Pepernoten-zelf-maken-op-3-manieren-681

Chili con pollo

Chili con pollo

Pompoenmousse

Pompoenmousse_1-680x450

Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer