Francesca’s Familie Weekmenu #17

Na Sinterklaas en met Kerst in het vooruitzicht gaan we het deze week rustiger aan doen qua eten. Met lichte en gezonde gerechten om weer een beetje bij te komen. Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn. Alhoewel, een lichte maaltijd bereid met verse ingredienten vind ik ook altijd een …

Na Sinterklaas en met Kerst in het vooruitzicht gaan we het deze week rustiger aan doen qua eten. Met lichte en gezonde gerechten om weer een beetje bij te komen. Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn. Alhoewel, een lichte maaltijd bereid met verse ingredienten vind ik ook altijd een feest.

Deze week beginnen we met een heerlijke pasta met pompoen, saffraan en hazelnoten. Een gezond visje volgt op dinsdag. Wees niet bang om die in z’n geheel te bereiden, dit recept kan echt niet mislukken! Ook staat er nog een geweldige minestrone, een salade met rosbief en bietjes en kip uit de oven op het menu. De kip is verschrikkelijk makkelijk om te makken; alles in een bakblik gooien en zo de oven in. Lekker met frietjes en mayonaise, top gerecht voor snack vrijdag. Zondag is een perfecte dag om de runderstoof met zoete aardappel te maken. Zet de pan ‘s ochtends al op het vuur en laat je huis langzaam vullen met de heerlijke geur. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Pasta met pompoen, saffraan en hazelnoten

Lactosevrije-pasta-met-pompoen-saffraan-en-hazelnoten_1-680x450

Vis dinsdag – Dorade met spinazie en noedels in eigen bouillon

Vis-met-dorade-spinazie-en-noedels_3-680x450

Kids woensdag – Winter minestrone met paddenstoelenbroodjes

Winter-minestrone-met-paddenstoelen-broodjes-680x450

Vlees donderdag – Rosbief carpaccio met balsamico bietjes

Rosbief-carpaccio_1-uitgelicht

Snack vrijdag – Kip uit de oven met salie, mais, ui en frietjes

Kip uit de oven met salie, mais en ui

Francesca’s weekfavorieten

Runderstoof met zoete aardappel

Runderstoof-met-zoete-aardappel_1

Stoofperen met alcohol | Stoofperen zonder alcohol

Stoofperen_1_uitgelicht-680x450

Geniet van het menu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer