Francesca’s Familie Weekmenu #189

Geen weekmenu op zaterdag, maar op maandag deze keer! Omdat ik even geen inspiratie had afgelopen weekend. Gebeurt zelfs deze foodblogger, mooier kan ik het niet maken. Dus afgelopen weekend heb ik weinig geblogd en gekookt, ook heerlijk en altijd goed voor de inspiratie! Tijd voor het weekmenu dus nu, …

Geen weekmenu op zaterdag, maar op maandag deze keer! Omdat ik even geen inspiratie had afgelopen weekend. Gebeurt zelfs deze foodblogger, mooier kan ik het niet maken. Dus afgelopen weekend heb ik weinig geblogd en gekookt, ook heerlijk en altijd goed voor de inspiratie! Tijd voor het weekmenu dus nu, waarin weinig thema of lijn zit. Gewoon allemaal hele lekkere gerechten waar ik zin in kreeg tijdens het maken van het menu vanochtend. Eet lekker 🙂

Maandag

Ik ben groot fan van pasta met pompoen en ik heb dan ook verschillende variaties op de blog staan. Deze met pompoensaus en vegetarische spekjes is mijn favoriet!

Dinsdag

Zelf vissticks maken is hartstikke lekker. In dit recept vertel ik jullie hoe je ze bereidt van duurzame koolvis. Laat de kinderen eventueel meehelpen tijdens het maken, vinden ze vaak heel leuk.

Woensdag

Lekkere dag voor wraps vandaag. Deze variant is pittig en gevuld met kip en paprika. Eten er kinderen mee? Voeg dan minder chili toe of laat het er helemaal uit.

Donderdag

Dol op kaasfondue ben ik, maar ook op kaassoep. Deze variant is rijk gevuld met prei en wortel en smaakt heerlijk met knapperig brood erbij.

Vrijdag

Tja, wat kan ik nou nog zeggen over de Zweedse gehaktballetjes die vrijwel iedereen kent. Nou, dat je ze dus ook zelf kunt maken. En die smaken zalig!

Zaterdag

Het heeft ruim zes jaar geduurd, maar nu staat ‘ie eindelijk online hoor! Het recept voor een Surinaams broodje kerrie kip, goedgekeurd door mijn mannen thuis en heerlijk voor het weekend. Tip: maak genoeg, het is zo op.

Zondag

Vandaag deel ik weer een recept van Debbie in mijn weekmenu. Ze maakte namelijk zelf een crème brûlée taart en die is waanzinnig. Een geweldig recept voor de zondag.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om mij te taggen met #francescakookt. Zo kan ik je foto terugvinden en dat vind ik hartstikke leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer