Francesca’s Familie Weekmenu #35

Goedemorgen allemaal! Terwijl ik zo in het vliegtuig stap voor een week Zuid-Frankrijk heb ik natuurlijk wel weer een fijn weekmenu voor jullie klaar staan. Ik krijg er zelf trek van als ik ‘m doorlees, dus missie geslaagd wat mij betreft. Dat wordt weer lekker koken voor het hele gezin …

Goedemorgen allemaal! Terwijl ik zo in het vliegtuig stap voor een week Zuid-Frankrijk heb ik natuurlijk wel weer een fijn weekmenu voor jullie klaar staan. Ik krijg er zelf trek van als ik ‘m doorlees, dus missie geslaagd wat mij betreft. Dat wordt weer lekker koken voor het hele gezin deze week.

Maandag

We trappen de week af met deze panzanella met avocado en tomaatjes. Ideaal gerecht om je oude brood van het weekend mee op te maken. Mocht je er toch nog iets van vlees bij willen eten, bak er dan een stukje (gemarineerde) kalkoenfilet bij. Hebben wij zelf afgelopen week ook zo gegeten en was een heerlijke combi.

Panzanella-met-avocado_1

Dinsdag

Dit is toch wel een van mijn favoriete recepten van de afgelopen 2 maanden. Zelfgemaakte ‘viscuisine’, maar dan 100x lekkerder. Deze kabeljauw met een korstje is zo gemaakt en smaakt lekker met gesmoorde of geroosterde wortelen en deze grove aardappelpuree met lente ui.

Kabeljauw_met_een_korstje_Francesca_Kookt_2

Woensdag

Erg leuk recept voor de kids zijn deze kikkererwtenburgers. En natuurlijk mogen ze ook meehelpen met het maken van de burgers!

Francesca-Kookt_Kikkererwtenburger_1_uitgelicht-680x450

Donderdag

Deze is alweer van een tijdje geleden, maar blijft fijn. Je paneert je kip met een amandelkorstje, bakt en serveert met romige spinazie en geroosterde biet.

Kip-met-amandelkorst-en-romige-spinazie_1_uitgelicht-680x450

Vrijdag

Ik heb zin in spaghetti al ragù! Al de hele week, dus ik ga dit weekend een grote pan opzetten in ons vakantiehuis. Tip voor na de vakantie als je doordeweeks minder tijd hebt: maak een flinke pan in het weekend en vries de saus in porties in. Dan hoef je alleen nog maar te ontdooien en wat spaghetti of tagliatelle bij te koken.

Spaghetti-al-ragu-kopie

Zaterdag

De eerste recepten met Hollandse asperges druppelen alweer binnen op mijn blog. Wat denk je van deze aspergemousse met Hollandse garnalen?

Aspergemousse-met-Hollandse-garnalen-1-680x450

Zondag

Bakken maar vandaag! Deze Italiaanse citroentaart met een knapperig korstje is helemaal het einde.

Ultieme_citroentaart_knapperige_korst_3

Dat was ‘m weer! Ga je iets maken, laat dan even een fotootje achter op social media. Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer