Francesca’s Familie Weekmenu #42

Wat zullen we deze week eens gaan eten. Het lijkt wellicht een opgave om het iedere week weer opnieuw voor jullie te verzinnen, maar niets is minder waar. Ik bedenk mijn weekmenu’s vaak binnen 10 minuten. Wellicht omdat ik droom over eten en ik weet hoe dankbaar jullie iedere week …

Wat zullen we deze week eens gaan eten. Het lijkt wellicht een opgave om het iedere week weer opnieuw voor jullie te verzinnen, maar niets is minder waar. Ik bedenk mijn weekmenu’s vaak binnen 10 minuten. Wellicht omdat ik droom over eten en ik weet hoe dankbaar jullie iedere week weer zijn als het menu online komt. Ook deze keer was het een fluitje van een cent, geniet ervan en eet lekker!

Maandag

Van deze kruidige kikkererwtenpita’s uit het Vegatopia Kookboek werden wij thuis enorm gelukkig. Geweldig gerecht voor een vegetarische maandag!

kikkererwten-pita-vegatopia-kookboek-1-680x450

Dinsdag

Een lekker stukje vis op tafel toveren als je geen tijd hebt om naar de visboer te gaan? Dat kan met deze gemarineerde kabeljauw met wortelpuree die ook nog eens binnen 20 minuten klaar is.

kabeljauw-met-wortelpuree-1-680x450

Woensdag

Een lekkere pasta staat er vandaag op het menu. Deze zomerse pasta met honingkip en spinazie is een van de toppers van de blog.

Zomerse-pasta-met-honingkip-en-spinazie_1

Donderdag

Jullie werden wild deze week van mijn overzicht met 5 favoriete maaltijdsalades. Ik hoefde er daarom niet lang over na te denken om een van deze salades in het menu te zetten. Het is de biefstuksalade met mierikswortel aardappeltjes geworden.

IMG_5384-kopie-680x450

Vrijdag

Lekker snacken vandaag met dit best verantwoorde recept. Taco’s kun je namelijk ook van sla maken en dat is enorm lekker.

Francesca-Kookt_sla-tacos_1_uitgelicht-680x450

Zaterdag

Hopelijk schijnt het zonnetje vandaag! Mooi moment om dit romige amandel pistache-ijs te maken.

Amandel-pistache-ijs-640x450

Zondag

Ik leerde deze penang curry met zeebaars maken in Portugal van een Indische chef die geweldig Thais kan koken. Je moet er even voor reizen, maar dan heb je ook wat. Een prachtig gerecht om op zondag te maken.

Penang-curry-met-zeebaars_1-680x450

Dat was ‘m weer! Ga je iets maken, laat dan even een fotootje achter op social media. Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)