Francesca’s Familie Weekmenu #60

Yes, de Eetkalender is af! Hij wordt op dit moment gedrukt en eind deze week gaan we de pakketjes maken, zodat jullie ze allemaal op tijd in huis hebben voor Sinterklaas. Ik ben razend benieuwd naar de reacties als jullie ze in handen hebben. Wij zijn er in ieder geval …

Yes, de Eetkalender is af! Hij wordt op dit moment gedrukt en eind deze week gaan we de pakketjes maken, zodat jullie ze allemaal op tijd in huis hebben voor Sinterklaas. Ik ben razend benieuwd naar de reacties als jullie ze in handen hebben. Wij zijn er in ieder geval al ontzettend trots op. Bestellen kan trouwens nog steeds op deze pagina. Voor deze week heb ik weer een lekker weekmenu gemaakt. Met alvast een Sinterklaas recept, want bij ons thuis is de spanning hoog bij de kleuter. Verder doen we normaal, want ondanks dat de feestdagen eraan komen betekent dat niet dat je je constant vol hoeft te eten. Balans is het sleutelwoord, eet lekker!

Maandag

Judith won de tweede prijs in de risotto wedstrijd met deze bietenrisotto met feta, walnoten en muntolie. Een zalig recept!

Bietenrisotto-met-feta-walnoten-muntolie-1-680x450

Dinsdag

Ontzettend makkelijk om te maken en heerlijk van smaak. Van deze oosterse vispakketjes uit de oven geniet het hele gezin.

oosterse-vispakketjes-1-680x450

Woensdag

Kip kerrie met ananas, daar heb je echt geen potje voor nodig. Met dit recept maak je ‘m gewoon zelf en daarna wil je nooit meer anders.

Kip-kerrie-met-ananas_1

Donderdag

Een goedgevulde pan soep met worst en bonen. Daar kun je de volgende dag ook nog heerlijk van eten met de lunch.

Italiaanse-bonensoep_1-680x450

Vrijdag

Vandaag maken we een plaattaart met koelvers bladerdeeg. Zo gepiept en lekker herfstig door de pompoen en gehakt.

plaattaart-met-gehakt-en-pompoen-1-680x450

Zaterdag

Van aardperen kun je ook een mooie puree maken. Heerlijk met de geroosterde hazelnoten erbij. Ook een goede tip als bijgerecht voor de kerst.

Aardperenpuree-met-hazelnoten_2-680x450

Zondag

Het eerste sinterklaasrecept dat afgelopen week nieuw verscheen. Deze speculaascake met dadel en gember is echt een aanrader.

speculaascake-met-dadel-en-gember-3-680x450

Win 1 van de 3 kerstedities van de Foodeliciousbox!

Hebben jullie al gezien dat ik maar liefst 3 kerstedities van de Foodeliciousbox cadeau mag doen? Deze bijzondere editie is helemaal door mij samengesteld, inclusief de recepten. Doe snel mee op deze pagina!

foodeliciousbox-kerst-winactie-1

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)