Win: De kerst Foodeliciousbox, samengesteld door…Francesca!

Deze winactie is afgelopen. Maar geen nood, de kerst foodeliciousbox kun je gewoon nog bestellen op deze pagina tot 8 december!

Al na de eerste editie was ik verslingerd aan de Foodeliciousbox. De delicatessenbox van Foodelicious Food & Gifts die tweemaandelijks uitkomt. Iedere keer weer gevuld met de meest fantastische producten. Niet zo heel gek, want in Rotterdam weten ze wat lekker eten is! Ieder product in het assortiment is persoonlijk geselecteerd en geproefd. Vooral in olijfolie- en azijnvariëteiten excelleren ze. De meeste soorten laten ze zelf produceren in het buitenland, zo kunnen ze de optimale kwaliteit garanderen. En daar betaal je ook nog eens schappelijke prijzen voor.

Ok, ik ben dus keihard fan van Foodelicious. Al jaren en de meesten van jullie weten dat ook wel. Toen we een aantal maanden geleden in gesprek raakten over de kersteditie van de Foodeliciousbox was ik uitermate vereerd toen ze mij vroegen om hier aan mee te werken. Met een volmondig ‘JA!’ ging ik aan de slag, volledig belangeloos trouwens. Allereerst met de selectie van de producten en daarna met de recepten. Want met mooie producten maak je dito recepten! Nu is alles klaar en kunnen jullie ‘m hier bestellen. Gewoon doen, want het wordt een knaller van een editie! Er zitten maar liefst 8 topproducten in waarmee ik ook een recept heb gemaakt. Met die recepten kun je zelfs een Foodelicious kerstmenu serveren met de kerstdagen. Daarnaast geef ik jullie ook nog verrassende tips voor het gebruik.

Ik kan niet wachten om de inhoud en de recepten aan jullie te onthullen, maar dat doe ik lekker nog niet. Wel mag ik verklappen dat een van de producten de 15 jaar oude Gran Moro Aceto Balsamico is. Dit is een van de top balsamico’s in de wereld met een normale winkelwaarde van € 39,95. Het abonnement op de Foodeliciousbox kost je € 34,95, ik hoef het rekensommetje voor jullie vast niet te maken. Gewoon bestellen dus! Voor jezelf of als cadeautje voor een ander, dat wordt genieten. De boxen worden rond 9 december verstuurd, dus bestel tijdig.

foodeliciousbox-kerst-winactie-2

Maak kans op 1 van de 3 kerst Foodeliciousboxen!

Wie hard gewerkt heeft, mag cadeautjes uitdelen. En dat ga ik dus ook doen! Helemaal te gek vind ik het dat ik maar liefst 3 boxen aan jullie cadeau mag geven. Meedoen is heel simpel. Laat een reactie achter onderaan deze blog, met een geldig e-mailadres, en vertel me waarom jij deze box zo graag voor de kerstdagen wilt hebben. De 3 leukste reacties verdienen een box. Meedoen kan t/m vrijdag 27 november en op zaterdag 28 november maak ik de 3 winnaars bekend.

Veel succes allemaal!

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win: De kerst Foodeliciousbox, samengesteld door…Francesca!”