Francesca’s Familie Weekmenu #68

Het laatste weekmenu van januari voordat februari begint en ik mijn leven weer terug heb. Dat klinkt nu heel dramatisch, maar dat is het absoluut niet. Want dit weekend finaliseer ik mijn boekmanuscript! Nog even doorpezen, maar wat wordt het gaaf. Ik heb inmiddels de eerste opmaken al gezien en ik ben verliefd op mijn eigen boek. Mag ik nog een hapje? staat trouwens sinds deze week op bol.com, jullie kunnen ‘m al reserveren. Yeah! En nu terug naar het weekmenu, het is weer een fijn exemplaar geworden deze week. Eet lekker!

Maandag

Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie

Freekeh-salade-met-geroosterde-pompoen-en-spinazie_112

Dinsdag

Ovenrisotto met pastinaak, kruiden en heek (of kabeljauw)

ovenrisotto-met-pastinaak-kruiden-en-heek-11-680x450

Woensdag

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen

Gnocchi-uit-de-oven-met-paddenstoelen_1_uitgelicht-680x4501

Donderdag

Zelfgemaakte kip siam

kip-siam-1

Vrijdag

Minestrone met boerenkool en balletjes

Minestrone_met_boerenkool_en_balletjes_3-680x450

Zaterdag

Geroosterde spruitjes met ui en bacon

geroosterde-spruitjes-met-ui-en-bacon-1-680x450

Zondag

Zelfgemaakte ontbijtrepen: aangezien er nu geen pruimen zijn, kun je ze in januari perfect maken met kakifruit. Met een bakblik vol kun je 2 weken vooruit, want je vriest ze gewoon per portie in.

Ontbijtrepen-met-pruimen_1

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categoriën: Weekmenu
Tags:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *