Francesca’s Familie Weekmenu #71

Deze week maak ik nummer 71 van het weekmenu voor jullie. Tijdens het samenstellen bedenk ik me hoe knap ik het vind dat Francesca er al zoveel gemaakt heeft. Want het lijkt misschien een makkelijk klusje, maar dat is het zeker niet. Er wordt met heel veel aspecten rekening gehouden: …

Deze week maak ik nummer 71 van het weekmenu voor jullie. Tijdens het samenstellen bedenk ik me hoe knap ik het vind dat Francesca er al zoveel gemaakt heeft. Want het lijkt misschien een makkelijk klusje, maar dat is het zeker niet. Er wordt met heel veel aspecten rekening gehouden: de week ervoor, het seizoen, het soort dag, de combinatie van verschillende ingredienten, de bewerkingstijd en nog veel meer. Je kunt er dus wel vanuit gaan dat iedere week het menu zeer zorgvuldig is samengesteld. Ook deze week heb ik daar een poging tot gedaan en hoop dan ook dat het jullie allemaal zeer mag smaken!

Maandag

We beginnen de week met een pasta met knolselderij en ham. Een echte Italiaanse smaakvolle pasta die zo klaar is.

Pasta-met-knolselderij-van-Antonio_1

Dinsdag

Het is nog steeds koud buiten en dan is een stamppot altijd goed. Dit keer eens een andere stamppot, namelijk met witvis, mosterd en dille.

stamppot-met-witvis-mosterd-en-dille-1-680x450

Woensdag

Lekker fris en gezond zijn deze fantasierijke taco’s. Ze zijn namelijk van sla en ook die kun je geheel naar eigen wens vullen aan tafel.

Francesca-Kookt_sla-tacos_3

Donderdag

Het was even zoeken naar de juiste samenstelling, maar het is gelukt. Deze Chinese tomatensoep smaakt zalig en van ons mag je zelf weten of je ‘m zoet met gembersiroop of appelmoes 😉

Chinese-tomatensoep_1-680x450

Vrijdag

Deze chili con carne is een zeer gemakkelijk eenpansgerecht waar het hele gezin lekker van kan smullen.

chili-con-carne-1-680x450

Zaterdag

Op zaterdag is het tijd voor een lekker kippetje. Deze Marokkaanse kip met pompoen vult het huis al snel met de lekkerste geuren.

Marokkaanse-kip-met-pompoen_uitgelicht_1-680x450

Zondag

Zelf vind ik het leuk om op zondag wat te bakken: deze ROLO brownies zorgen er zeker voor dat je met een grote glimlach aan de nieuwe week begint!

rolo-brownies-1-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)