Francesca’s Weekmenu #262 – Vreugde op je bord

Er zijn een heleboel dingen die niet kunnen op dit moment en dat is een gegeven. Daar heb ik ook geen invloed op dus ik me focus op de dingen die we nog wel kunnen doen en daar geniet ik dubbel van. En ik ben zo blij met de herfstzon …

Er zijn een heleboel dingen die niet kunnen op dit moment en dat is een gegeven. Daar heb ik ook geen invloed op dus ik me focus op de dingen die we nog wel kunnen doen en daar geniet ik dubbel van. En ik ben zo blij met de herfstzon die zich laat zien, ook de komende dagen nog! Vanochtend heb ik al uitgebreid gefietst en gewandeld met mijn jongens en morgen gaan we weer lekker naar buiten.

Niets lekkerder om helemaal opgefrist thuis te komen en dan iets lekkers te eten. Een beetje vreugde op mijn bord, dat is precies wat ik nodig heb. Dus daar heb ik me voor het weekmenu door laten inspireren deze week. Zo vind je een verwarmende dahl met pompoen, kip ketjap met garnalen, pasta met aubergine en gorgonzola, Chinese tomatensoep, zelfgemaakte gehaktballen, stoere pantosti’s en een crème brûléetaart in het menu. Een week met wat extra vreugde, van mij voor jou. Eet lekker!

Maandag

Dahl maak je van splitlinzen en aan deze variant heb ik naast warme specerijen ook pompoen toegevoegd. Een heerlijke, verwarmende maaltijd.

Dinsdag

Kip ketjap, maar dan ook nog mét garnalen. Dat leek me wel een plan, en zo geschiedde. Hier vind je mijn recept. En de meest overbelichte foto die ik ooit heb gemaakt, haha!

Woensdag

Bij Spaghetteria weten ze hoe ze pasta moeten maken en dit recept voor bucatini met aubergine en gorgonzola komt dan ook uit hun keuken.

Donderdag

Vandaag staat de Chinese tomatensoep, zoals we ‘m allemaal kennen van de Chinese afhaalrestaurants, op het menu! Ik hoop dat je kliekjes hebt zodat je daar de volgende dag mee kunt lunchen ;-).

Vrijdag

Oh wat zijn ze lekker, deze Hollandse gehaktballen met een heerlijke jus. Ik geef je heel veel tips in dit artikel om tot de perfecte gehaktbal te komen. En je vindt hier ook een kortingscode van 20% op de Bourgogne braadpannen van BK! (samenwerking)

Zaterdag

Lekker tosti’s bakken dit weekend, in de koekenpan! In dit artikel vind je drie recepten.

Zondag

Het was Debby, uit mijn team, die met het idee en uiteindelijk ook het recept van deze crème brûlée taart kwam. En wauw, wat een smaak. Als er iets is wat je vrolijk maakt, is het deze taart wel :-).

Bewaar het weekmenu op Pinterest!

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt. Zo kan ik je foto vinden en dat vind ik hartstikke leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)