Francesca’s Weekmenu #342 – Zomervakantie is begonnen

Officieel moet één regio nog zomervakantie krijgen, maar wij hebben onze eerste week al achter de rug. Inmiddels toeren we door Frankrijk, tijd voor wat tijd samen met ons gezin en daar keek ik enorm naar uit! En weet je waar ik ook zin in had? In al die heerlijke, …

Officieel moet één regio nog zomervakantie krijgen, maar wij hebben onze eerste week al achter de rug. Inmiddels toeren we door Frankrijk, tijd voor wat tijd samen met ons gezin en daar keek ik enorm naar uit! En weet je waar ik ook zin in had? In al die heerlijke, zomerse gerechten met frisse smaken en zomer ingrediënten. Dat inspireerde me vandaag tot dit vrolijke weekmenu.

In het weekmenu vind je deze keer mijn capresesalade van de barbecue, Tex Mex rijstsalade met kip en knoflook nacho chips, snelle roerbak met bloemkool, kikkererwten, mango en couscous, frittata met doperwten en rucola, mosselen van de barbecue, gazpacho met tabasco en croutons en een nectarine galette met vanille. Eet lekker en geniet van de zomervakantie!

Maandag

Capresesalade van de barbecue

Tex Mex dinsdag

Tex Mex rijstsalade met kip en knoflook nacho chips

Meer tex mex recepten vind je hier.

Woensdag

Roerbak met bloemkool, kikkererwten, mango en couscous

roerbakschotel met bloemkool kikkererwten en couscous 1

Donderdag

Frittata met doperwten en rucola

Meer recepten met doperwten vind je hier.

Vrijdag

Mosselen van de barbecue met bier

Zaterdag

Gazpacho met tabasco en knoflookcroutons

Meer gazpacho recepten vind je hier.

gazpacho met tabasco en knoflookcroutons 1

Zondag

Nectarine galette met vanille

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)