Francesca’s Weekmenu #346 – Bewuste decemberweek

Sint is vertrokken en de kerstdagen komen eraan. Daarom vond ik het tijd voor een bewuste decemberweek tussendoor om een beetje te balansen. Beetje dan, want misschien bakken we ook nog een pompoencake op zondag ;-). In het weekmenu vind je deze keer minder vlees en veel groenten. Denk aan …

Sint is vertrokken en de kerstdagen komen eraan. Daarom vond ik het tijd voor een bewuste decemberweek tussendoor om een beetje te balansen. Beetje dan, want misschien bakken we ook nog een pompoencake op zondag ;-).

In het weekmenu vind je deze keer minder vlees en veel groenten. Denk aan vegetarische Tex Mex gerechten, knolselderij recepten, Surinaamse recepten en broodbeleg met groenten. Eet lekker!

Bewaar dit weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je 'm later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)