Francesca’s Weekmenu #347 – Week vol lievelingen

Vaak maak ik een weekmenu binnen een thema, deze keer niet. Wel heb ik het menu gevuld met allemaal lievelingen waardoor het een gevarieerd menu is geworden waar heel het gezin van geniet. En als mijn lievelingen thuis blij zijn, ben ik het ook ;-). Mochten jullie denken “goh, dat …

Vaak maak ik een weekmenu binnen een thema, deze keer niet. Wel heb ik het menu gevuld met allemaal lievelingen waardoor het een gevarieerd menu is geworden waar heel het gezin van geniet. En als mijn lievelingen thuis blij zijn, ben ik het ook ;-).

Mochten jullie denken “goh, dat is even geleden dat er een weekmenu online kwam”, dat klopt helemaal. Het duurde sowieso even voordat er weer iets nieuws online kwam. Laten we het er maar op houden dat hormoonschommelingen niet ten goede kwamen van mijn creativiteit… Maar ik begin uit mijn writer’s block te komen, heb als een gek gekookt de afgelopen weken en ik begin er langzaam weer te komen. Dankjewel voor jullie geduld en ik strooi heel veel liefde naar alle vrouwen die nu in de overgang zitten. Ik snap nu pas wat een uitdaging deze fase in ons leven kan zijn.

In het weekmenu vind je deze week veel variatie. Denk aan verrassende vegan gerechten, Surinaamse recepten, een lekker ontbijt recept met appel en de Tex Mex dinsdag is weer terug. Eet lekker!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer