Kerst op Francesca Kookt!

Dag Sinterklaasje, het is tijd voor de kerst op Francesca Kookt! Achter de schermen zijn we daar al weken mee bezig en nu is het dan zo ver. We kunnen eindelijk overschakelen op de kerst programmering. En we hebben voldoende inspiratie voor jullie in petto dit jaar!

De focus dit jaar is op kerstmenu’s. Zo hebben we een ‘makkelijk & indrukwekkend’ 3-gangen menu, een waanzinnig 7-gangen ‘kerst met vrienden’ menu en een 3-gangen ‘kids’ menu. We gaan ook nog wat bakken, geven tips over een vegetarische kerst en maken een traditionele Engelse kerstpudding. Met de calorieën houden we deze maand geen rekening, dat komt in januari allemaal wel weer goed. En tussendoor blijven we natuurlijk ook nog wat makkelijke en lekkere recepten voor het ‘gewone leven’ plaatsen. Want laten we eerlijk zijn, het zijn maar 2 dagen (en 1 avond) kerst en er moet ook nog normaal gegeten worden deze maand 😉

Kerst op Francesca Kookt_3-gangen menu

We starten vandaag met het ‘makkelijke & indrukwekkende’ 3-gangen menu:

Aardappel-preisoep met coquilles en peterselieolie

Gestoofd konijn met cranberries en aardperenpuree

Appel custard potjes met salted caramel

De recepten voor dit menu komen van vrijdag 6 december t/m zondag 9 december op de blog!

Zijn jullie al bezig met de kerstvoorbereidingen? Of hebben jullie nog verzoeknummers voor op de blog? Laat het me weten! Wie weet maak ik die dan ook nog en publiceer ze deze maand. Geniet van de feestelijke maand!

Alle kerstinspiratie op een rijtje? Klik dan hier!

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Kerst op Francesca Kookt!”