Francesca’s Familie Weekmenu #24

Hallo allemaal, tijd voor het nieuwe weekmenu! Ik ben er een beetje laat mee vandaag, want was een drukke bedoeling thuis. Het goede nieuws van vandaag is dat we een nieuw huis hebben, yeah! Eindelijk een huis met tuin en meer ruimte, ik kan niet wachten om in het voorjaar …

Hallo allemaal, tijd voor het nieuwe weekmenu! Ik ben er een beetje laat mee vandaag, want was een drukke bedoeling thuis. Het goede nieuws van vandaag is dat we een nieuw huis hebben, yeah! Eindelijk een huis met tuin en meer ruimte, ik kan niet wachten om in het voorjaar de BBQ aan te steken in de nieuwe tuin. Dat is dan gelijk het goede nieuws voor jullie, want dan komen er dus ook meer dan voldoende BBQ-gerechten op de blog.

Maar goed, we hadden het over het weekmenu en daar heb ik deze keer weer mijn best op gedaan. We beginnen de week met een vegetarisch stamppotje met sla en champignons. Verder komt er weer eens een keer quinoa op het menu, deze keer met garnalen, tomaat en kruiden. Voor de kids heb ik het recept met zelfgemaakte kip siam in het menu staan. Die hoef je echt niet uit een pakje te maken, homemade is 10x lekkerder. Donderdag een lekker biefstukje met salsa verde en voor snack vrijdag heb ik de Mexicaanse ovenschotel met nacho’s uit het archief getrokken. Jullie werden er zo enthousiast van afgelopen week op Facebook. En maak in het weekend vooral die pecan pie, die zul je je nog lang heugen. Eet lekker!

Vegetarische maandag – Oosterse sla stamppot met champignons

Oosterse-sla-stamppot-met-champignons_1

Vis dinsdag – Quinoa met garnalen, tomaat en veel kruiden

Quinoa_met_tomaat_en_kruiden_1

Kids woensdag – Zelfgemaakte kip siam

Kip_siam_zelfgemaakt_1

Vlees donderdag – Biefstuk met salsa verde en zoete aardappelfriet

Biefstuk-met-groene-salsa-en-zoete-aardappelfriet_1

Snack vrijdag – Mexicaanse ovenschotel met nacho’s

Mexicaanse_ovenschotel_met_nachos_1

Francesca’s Week Favorieten

Pecan pie

Pecan_pie_1-680x450

Pasta met geroosterde bloemkool, worst en gele pesto

Pasta_met_bloemkool_worst_en_pesto_giallo_1-680x450

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer