Francesca’s Familie Weekmenu #46

Het is nu vakantie voor iedereen! En dat vakantiegevoel vind je helemaal terug in het weekmenu. Recepten voor op de BBQ, in het vakantiehuisje of op de camping. En met het zondagse ontbijt neem ik jullie mee naar Wenen. Eet lekker! Maandag We beginnen de week rustig met een makkeijke …

Het is nu vakantie voor iedereen! En dat vakantiegevoel vind je helemaal terug in het weekmenu. Recepten voor op de BBQ, in het vakantiehuisje of op de camping. En met het zondagse ontbijt neem ik jullie mee naar Wenen. Eet lekker!

Maandag

We beginnen de week rustig met een makkeijke panzanella met avocado en tomaat. Perfect gerecht om je oude brood op het vakantieadres mee op te maken.

Panzanella-met-avocado_1

Dinsdag

Deze koude pastasalade met tonijn, sardines en tomaat heb je zo gemaakt op de camping. De restjes zijn de volgende dag ook heerlijk als lunch.

pastaslade-met-tonijn-sardines-en-tomaat-1-680x450

Woensdag

Simpel en licht, dit gehaktpannetje met prei en yoghurt is lekker voor het hele gezin.

Francesca-Kookt_gehaktpannetje-met-prei-en-yoghurt_1_uitgelicht-680x450

Donderdag

Een van mijn grote favorieten op de blog, deze kip ketjap met garnalen is een feest.

kip-ketjap-met-garnalen-1-680x450

Vrijdag

Snacktime vandaag! Maak eens deze Franse uienburgers met Old Amsterdam. De uien zijn gesmoord in appel-ciderazijn en combineren bijzonder goed met de gesmolten oude kaas.

franse-uien-burger-met-old-amsterdam-5-680x450

Zaterdag

Zet de BBQ maar vast aan voor deze Char siu kip. Leg de kippenpoten de avond ervoor vast in de marinade voor een extra rijke smaak. En wil je dit thuis uitproberen, doe dan ook even mee aan de winactie. Want ik geef 3 BBQ Boxen weg met sauzen en een kookboek.

lee-kum-kee-bbq-seizoen-char-siu-kip-1-680x450

Zondag

Tijd voor een zondags ontbijt waarbij je even in Weense sferen raakt. Homemade Kaiserschmarrn met een zomerse abrikozencompote.

kaiserschmarrn-met-abrikozencompote-1-680x450

Dat was ‘m weer! Ga je iets maken, laat dan even een fotootje achter op social media. Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)