Francesca’s Weekmenu #261 – Menu van mijn mannen

Waar ben ik deze week aan begonnen, haha! Mijn mannen (inclusief de grote) mochten de baas zijn over het weekmenu en dat heb ik geweten. Terwijl we in de auto zaten riepen ze wat ze iedere dag wilden eten en de shoarma, spaghetti, pizza, saoto en appeltaarten vlogen me om …

Waar ben ik deze week aan begonnen, haha! Mijn mannen (inclusief de grote) mochten de baas zijn over het weekmenu en dat heb ik geweten. Terwijl we in de auto zaten riepen ze wat ze iedere dag wilden eten en de shoarma, spaghetti, pizza, saoto en appeltaarten vlogen me om de oren. Maar belofte maakt schuld, dus ik heb met hun input het weekmenu gevuld deze week! En ik heb zo’n vermoeden dat het behoorlijk kidsproof is ;-).

Wat jullie deze week in het weekmenu van mijn mannen gaan vinden? Nou, iets met shoarma, pizza, burgers, spaghetti, nasi, saoto en appeltaart dus. Eet smakelijk!

Maandag

De heren wilden de week aftrappen met shoarma, maar een salade was ook goed. Dus ik koos voor deze kipshoarma salade en die is heel lekker!

Dinsdag

Door naar de pizza op dinsdag en die wilden ze zelf maken. Heb ik gelukkig een recept voor en die vind je hier. Qua toppings kun je eindeloos variëren. Kijk ook even goed wat je nog in de koelkast hebt qua kliekjes.

Woensdag

Burgers wilden ze ook en daar moest ik even goed over nadenken. Uiteindelijk viel mijn keuze op deze cajun kipburgers die Jessey ooit zelf heeft bedacht. Die kun je zo eten met wat rauwkost, geroosterde groenten en/of aardappels. Of je maakt er broodjes van en serveert ze met frietjes en salade.

Donderdag

Spaghetti mag natuurlijk niet ontbreken in dit weekmenu! De keuze voor welke was makkelijk, dat werd mijn spaghetti bolognese.

Vrijdag

Normaal is vrijdag altijd mijn comfort food dag in het weekmenu, maar nu is het hele menu volgegooid met comfort food ;-). De nasi mocht natuurlijk niet ontbreken, die vind je hier. En hier staat het recept van de Surinaamse kip die je erbij serveert.

Zaterdag

De keuze voor het weekend was ook vrij snel gemaakt. De heren wilden een grote pan saoto soep waar ze het hele weekend van kunnen eten.

Zondag

Last but not least: de open appeltaart van mijn moeder als baksel om de week mee te eindigen. Wat een feest was dit, volgende week maak ik wel een balansmenu ;-).

Bewaar het weekmenu op Pinterest!

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt. Zo kan ik je foto vinden en dat vind ik hartstikke leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)