Francesca’s Weekmenu #312 – Stralende lenteweek

Wat een feest om vandaag een nieuw weekmenu met stralende lentegerechten voor jullie samen te stellen, want het is feest! Francesca Kookt bestaat vandaag namelijk exact 10 jaar. Dus dat betekent ook dat jullie dit weekmenu bekijken op mijn compleet vernieuwde site. Dubbel feest dus! Naast deze weekmenu blogs, kunnen …

Wat een feest om vandaag een nieuw weekmenu met stralende lentegerechten voor jullie samen te stellen, want het is feest! Francesca Kookt bestaat vandaag namelijk exact 10 jaar. Dus dat betekent ook dat jullie dit weekmenu bekijken op mijn compleet vernieuwde site. Dubbel feest dus! Naast deze weekmenu blogs, kunnen jullie het weekmenu tegenwoordig ook zien op de homepage van de site, handig hè :-D.

Deze week vinden jullie onder andere een maaltijdsalade met halloumi, een lekkere lenteburger, vegetarische paella en een frisse cake met mango, blauwe bessen, kokos en limoen in het menu. Eet lekker!

Maandag

vegetarische paella lekker voor doordeweeks 1 5

We starten de week met een vegetarische paella die heel snel op tafel staat. Rijk gevuld met de lekkerste voorjaarsgroenten.

Dinsdag

vispotje met zalm tonijn en tagliatelle 1 3

Vandaag maken we een vispotje met zalm, tonijn, paprika en tagliatelle. Hier smullen kids ook van.

Woensdag

kip kerrie met kokos en amandelen 1 2

Van kip kerrie wordt bijna iedereen toch wel blij? Bij ons thuis wel iedereen! Ik zet daarom de kip kerrie met kokos en amandelen op het menu.

Donderdag

tomatensalade met parelcouscous en halloumi 1 1

Het maaltijdsaladeseizoen is wat mij betreft alweer een tijdje geopend en deze tomatensalade met parelcouscous en halloumi is een van mijn favorieten.

Vrijdag

lamsburger met doperwtenspread feta en zoetzuur 1 2

Op comfort food vrijdag eet ik graag een burger. Zoals deze lamsburger met doperwtenpread, feta en zoetzuur.

Wil je meer burger inspiratie, bekijk dan ook eens deze pagina.

Zaterdag

bladerdeegtaartjes met cherrytomaten en balsamico 1 2

Bak ze zelf of laat de kids ze bakken, en dan heb ik het over de bladerdeegtaartjes met cherrytomaat en balsamico. Heerlijk voor een borrel in de zon.

Zondag

cake met mango blauwe bessen kokos en limoen 1 2

We bakken vandaag vrolijk verder! Ik ontdekte deze cake met mango, blauwe bessen, kokos en limoen in mijn archief en die ga ik zelf ook heel snel weer bakken.

Bewaar het weekmenu op Pinterest!

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

francesca weekmenu 312 stralende lente pinterest

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)