Francesca’s Weekmenu #332 – Laatste week van het jaar

De laatste week van het jaar is aangebroken en die is bij ons thuis traditioneel gevuld met veel comfort food. Van kliekjes borrelplank op ‘derde kerstdag’ tot aan appelbeignets op Oudejaarsdag. Geniet van dit laatste weekmenu van het jaar en ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling toe en …

De laatste week van het jaar is aangebroken en die is bij ons thuis traditioneel gevuld met veel comfort food. Van kliekjes borrelplank op ‘derde kerstdag’ tot aan appelbeignets op Oudejaarsdag. Geniet van dit laatste weekmenu van het jaar en ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling toe en vooral alle goeds voor het nieuwe jaar!

In het weekmenu vind je deze keer tandoori kip met kokoschutney, een borrelplank van kerstkliekjes, maaltijdsoep met cavolo nero, kikkererwten en worst, pasta uit de oven met een krokant dakje en biefstuk uit de wok met shiitake en aubergine. In het Oud & Nieuw weekend bakken we als hapje een Griekse kiptaart én appelbeignets. En op Nieuwjaarsdag heb ik mijn vegetarische rotirol op het menu gezet. Als je nu vast de rotiplaten in huis haalt, die kun je gewoon invriezen, dan ben je zo klaar op de eerste dag van het nieuwe jaar. Eet lekker!

Maandag

Tandoori kip met kokoschutney en pappadums

Dinsdag

Borrelplank van kerstkliekjes

Meer kliekjes recepten vind je hier.

Woensdag

Maaltijdsoep met cavolo nero, kikkererwten en worst (de cavolo nero (palmkool) kun je prima vervangen door boerenkool)

Donderdag

Pasta uit de oven met een krokant korstje

Meer pasta recepten vind je hier.

Vrijdag

Biefstuk uit de wok met shiitake en aubergine

Zaterdag

Griekse hartige kiptaart

griekse hartige kiptaart kotopita van elefteria 1

Meer Oud & Nieuw inspiratie vind je hier.

Appelbeignets met frangipane

Liever oliebollen? Hier vind je al mijn oliebolrecepten.

Zondag

Vegetarische rotirol

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer