Francesca’s Familie Weekmenu #27

Francesca’s weekmenu? Nou, vergeet het maar. Deze week is het Bo’s weekmenu, want terwijl ik dit typ is Bo het menu voor jullie aan het samenstellen met een glas wijn in haar hand. Dat kan niet anders dan goed worden, hoop ik dan maar 😉 We beginnen de week op …

Francesca’s weekmenu? Nou, vergeet het maar. Deze week is het Bo’s weekmenu, want terwijl ik dit typ is Bo het menu voor jullie aan het samenstellen met een glas wijn in haar hand. Dat kan niet anders dan goed worden, hoop ik dan maar 😉 We beginnen de week op maandag met pastaschelpen gevuld met spinazie. Op dinsdag natuurlijk vis, deze keer mosselen met prei en stokbrood. Met de kids op woensdag maar weer eens aan de Surinaamse bami, die blijft heerlijk! Op donderdag lamsgehakt met koriander en zilvervliesrijst en Bo gaat helemaal los op vrijdag. Dan zet ze namelijk Chinese tomatensoep en pantosti’s op het snackmenu. Op zondag wil ze graag dat jullie eens de brioche wentelteefjes met lemon curd als ontbijt maken, het liefst heeft ze dan ook dat iemand haar uitnodigt. Kan vast geregeld worden toch? Eet lekker!

Vegetarische maandag – Gevulde pastaschelpen met spinazie

Gevulde-pastaschelpen-met-spinazie_1_uitgelicht2-680x450

Vis dinsdag – Mosselen met prei en stokbrood

Mosselen-met-prei-en-stokbrood_1

Kids woensdag – Surinaamse bami

Surinaamse-bami_1

Vlees donderdag – Lamsgehakt met koriander en zilvervliesrijst

Lamsgehakt-met-linzen-koriander-en-zilvervliesrijst1LR-680x450

Snack vrijdag – Chinese tomatensoep met pantosti’s

Chinese-tomatensoep_1-680x450

Pantosti_uit_de_film_chef_11-680x450

Bo’s Week Favorieten

Brioche wentelteefjes met lemon curd

Brioche-wentelteefjes-met-lemon-curd-en-rood-fruit_1_uitgelicht1-680x450

Kastanjechampignons gevuld met sjalot en worst

Gevulde-kastanjechampignons-met-sjalot-en-worst_1-680x450

Geniet van het familie weekmenu van deze week! Als je verzoeknummers hebt, laat dan een reactie hieronder achter. Plaats je een foto op social media met een van de gerechten die je hebt gemaakt, tag deze dan met #francescakookt. Ik vind het iedere week weer erg leuk om te zien wat jullie van van het weekmenu maken!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)