Francesca’s Familie Weekmenu #57

Wat een week heb ik achter de rug! De cover van mijn boek is gepresenteerd, ik stond als een van de favoriete bloggers van dit moment in tijdschrift Sante, ik mocht de boekpresentatie verzorgen van het nieuwe boek van 24Kitchen chef Danny Jansen en de pre-ordering van de Eetkalender voor …

Wat een week heb ik achter de rug! De cover van mijn boek is gepresenteerd, ik stond als een van de favoriete bloggers van dit moment in tijdschrift Sante, ik mocht de boekpresentatie verzorgen van het nieuwe boek van 24Kitchen chef Danny Jansen en de pre-ordering van de Eetkalender voor 2016 is gestart. Waanzinnige dingen allemaal en ik ben razend trots. Die Eetkalender kun je trouwens hier bestellen tot 16 november met 20% korting! Het is het ideale cadeautje voor de feestdagen en wij zorgen ervoor dat alle pakketjes voor Sinterklaas bij jullie op de mat liggen. En in de tussentijd heb ik ook nog even het weekmenu voor aankomende week gemaakt, want eten gaat nou eenmaal altijd door. Hoe druk je het ook hebt. Eet lekker!

Maandag

Een goedgevulde, winterse minestrone met pompoen en bonen. Daar beginnen we de week mee. Heerlijk met de gegratineerde paddenstoelenbroodjes erbij.

Winter-minestrone-met-paddenstoelen-broodjes-680x450

Dinsdag

Heb je weleens mosselen gegratineerd? Met dit recept kun je het mooi een keer uitproberen. Heerlijk met de oestersaus en chili olie ‘on the side’.

gegratineerde-mosselen-met-oestersaus-en-chili-2-680x450

Woensdag

Dit recept heb ik onlangs bedacht en we waren laaiend enthousiast thuis. De combinatie van kippendijen, pimenton, spinazie en room is echt briljant. Gebruik een zoete of milde pimenton als er ook kinderen mee eten.

vlinderpasta-met-kippendijen-pimenton-en-spinazie-1-680x450

Donderdag

Een lichte salade vandaag. Met peer, hazelnoten, champignons, balsamico en geitenkaas. Een bordje vol smaken van dit seizoen.

Francesca-Kookt_Foodelicious_snelle-maaltijdsalade-boordevol-hazelnoten_1_uitgelicht-680x450

Vrijdag

Comfort food! Deze Mexicaanse ovenschotel met taco’s wordt juichend ontvangen, beloofd.

Mexicaanse-ovenschotel_2-001

Zaterdag

Met pompoen kun je ook zoete gerechten maken. Wat vind je bijvoorbeeld van deze pompoenmousse. Een heerlijk dessert wat je makkelijk kunt voorbereiden.

Pompoenmousse_1-680x450

Zondag

Koop wat ongezouten noten en rooster ze zelf in de oven. Bijvoorbeeld met honing, chili en gember. Een ‘killer combi’ met noten. Ik blijf ze maken thuis!

geroosterde-noten-met-honing-chili-en-gember-31-680x450

Ga je iets maken, laat dan even een foto achter op social media. Dat vind ik leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt, dan kan ik jullie foto’s weer vinden.

Geniet van je eten!
Liefs F.

NIEUW! De Eetkalender 2016 van Francesca Kookt

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)