Francesca’s Weekmenu #322 – Het is herfst

De herfst is nu echt ingetreden en dat is aan alles te merken. Daarom is het tijd voor wat meer verwarmende gerechten in het weekmenu. In het weekmenu vind je deze keer een vegetarische curry met aubergine en pastinaak, mijn Surinaamse bami, fajitas met halloumi en ovengroenten, geroosterde aardappel met …

De herfst is nu echt ingetreden en dat is aan alles te merken. Daarom is het tijd voor wat meer verwarmende gerechten in het weekmenu.

In het weekmenu vind je deze keer een vegetarische curry met aubergine en pastinaak, mijn Surinaamse bami, fajitas met halloumi en ovengroenten, geroosterde aardappel met biet en rookworst en gebakken gnocchi met pompoen en salie. In het weekend staat mijn kip cashew met krokante kippendijen op het menu. En met de allerlaatste pruimen van het seizoen bakken we een pruimencake met ricotta, sinaasappel en tijm. Eet lekker!

Maandag

Vegetarische curry met aubergine en pastinaak

Dinsdag

Surinaamse bami

Meer Surinaamse recepten vind je hier.

Woensdag

Fajitas met halloumi en ovengroenten

vegetarische fajitas met halloumi en ovengroenten 1

Donderdag

Geroosterde aardappel met biet en rookworst

Meer budget recepten vind je hier.

Vrijdag

Gebakken gnocchi met pompoen en salie.

Zaterdag

Kip cashew met krokante kippendijen

kip cashew met krokante kippendijen 1

Zondag

Pruimencake met ricotta, sinaasappel en tijm

pruimencake met ricotta sinaasappel en tijm 1

Meer cake recepten voor de herfst vind je hier.

Bewaar het weekmenu op Pinterest

Wil je het weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

francesca weekmenu 323 het is herfst pinterest

Geniet van de gerechten uit dit weekmenu! Als je een foto deelt op social media, vergeet dan niet om te taggen met #francescakookt of @francescakookt. Dat vind ik ontzettend leuk om te zien.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)