Nieuw: gratis e-book met mosselweetjes en recepten

Sponsored – Het Zeeuwse mosselseizoen is geopend en dat zullen jullie weten ook! Ik heb namelijk samen met het Nederlands Mosselbureau een geweldig e-book gemaakt dat jullie gratis kunnen downloaden.

Het zit boordevol mosselweetjes, inclusief een filmpje over de bereiding, bevat heerlijke recepten en mijn zoontje Jessey vertelt in een filmpje waarom hij mosselen net zo lekker vindt als chocolade.

Meer ga ik niet verklappen, download het e-book maar! Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres invullen en dan ontvang je ‘m gelijk per e-mail.

Veel leesplezier en geniet van de mosselen!

Dit is een samenwerking met het Nederlands Mosselbureau. Lees hier onze disclaimer.

De laatste Eetkalenders
nu voor slechts € 14,95 incl. verzendkosten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Nieuw: gratis e-book met mosselweetjes en recepten”

  1. Ik ben nu dik over de 50 nog nooit mosselen gegeten… durf dat ook echt niet.
    Maar mijn oudste wil heel graag mosselen eten . Hij lust dat wel….. Ook mosselen klaarmaken durf ik niet….
    Maar nu ik je filmpje heb bekeken en zag wat een makkelijk recept je demonstreerde… Hoop ik dat ik iemand zover kan krijgen om het met hem te koken. Bedankt!!

  2. Ik vindt het echt een prachtig e-book. Een klein minpuntje. In de index staat dat op blz 26 de stevige vissoep met brood staat, dit is niet zo want die staat op bladzijde 27. En vervolgens staat er dat op blz 27 de Hollandse vissoep met mosselen, zeebaars en schol staat, maar die staat er helemaal niet in 😭

    1. Leuk om te horen dat je blij bent met het e-book! Het recept voor de stevige vissoep met brood begint alleen wel echt op pagina 26 en loopt door tot en met 27. Door onderaan pagina 27 op de afbeelding te klikken kom je ook bij het Hollandse vissoep recept.