2 Months in Shape, nu met € 45,- korting!

De oplettende lezers onder jullie hebben waarschijnlijk wel in de gaten gehad dat ik een aantal maanden geleden heel actief was begonnen met een bootcamp challenge en dat ik die vervolgens ook heel passief niet heb afgemaakt. Yep, ik viel weer in mijn eigen valkuil en ging niet meer door de drukte. Maar gelukkig zijn ze bij Healthclub OpenAir niet voor een gat te vangen en hebben ze me daar gemotiveerd om weer te beginnen. Dus vanaf volgende week ga ik weer aan de bak! Niet alleen ik, ook The Mr. moet eraan geloven vanaf volgende week. We gaan allebei sporten, het moet niet gekker worden. Om al deze heugelijke feiten te vieren, mag ik jullie een fikse korting geven op het ‘2 Months in Shape’ programma in de regio Zoetermeer. Met maar liefst € 45,- korting!

Wat is de 2 Months in Shape?

Vanaf woensdag 3 september start het 2 Months in Shape programma bij Healthclub OpenAir. Met dit programma train je 2 maanden, 2x in de week, samen met een kleine groep onder begeleiding van jullie vaste personal trainer.

In twee maanden kan jij echt in shape komen! De personal trainer gaat jullie hierin begeleiden om dit te bereiken. Dit betekent veel inzet van de trainer, maar ook zeker van jullie! Wie zijn doel wil bereiken moet hier ook voor 100% voor gaan. Dat geldt dus ook voor mij.

Inhoud van het programma:
– 17 personal bootcamp trainingen
– kleine groep met 1 vaste trainer
– fit test meting. Deze wordt in de eerste week en in de laatste week gedaan zodat je kan zien wat je behaalde resultaten zijn in 2 maanden
– wekelijks voedingsadvies
– tips op het gebied van gezonde voeding en juiste trainingen
– binnen het programma train je 2x in de week, maar 3x in de week is ook mogelijk. Overleg met je personal trainer wanneer je deze training kunt doen
– op woensdag 3 september starten we in Zoetermeer met de 2 Months in Shape groep
– lokatie: Westerpark op woensdag van 19.30 – 20.30 uur en op zondag van 10.30 – 11.30 uur

Normaal kost dit programma € 180,-. Speciaal voor de lezers van Francesca Kookt! mag ik jullie dit aanbieden voor de prijs van € 135,-. Als je bekijkt dat andere sportscholen dit soms aanbieden voor prijzen tussen de € 200,- en € 250,- is dit echt een hele mooie prijs!

Doe je ook mee met de 2 Months in Shape? Schrijf je dan voor 2 september in door een mail te sturen naar info@healthclubopenair.com.

Weg met alle zomerkilo’s, we gaan weer aan de slag!

2 months in shape_lezersaanbieding 2

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *