Toffe tassen voor levensgenieters die niet gemaakt zijn van suiker

SPONSORED – Maandag is vriendinnendag. Tenminste, in mijn wereld. Mijn vriendinnetje Wendy is dan vrij en ik neem vaak een paar uurtjes vrij om gezellig wat samen te doen. Thee drinken, lunchen, terrasje pakken of even lekker wandelen als de zon weer begint te schijnen. Wendy is blond en zeker niet gemaakt van suiker en ik moest dan ook enorm grinniken toen ik de nieuwe toffe tassen van Optimel Puur in mijn handen kreeg.

Deze canvas tassen hebben leuke prints en je krijgt er eentje bij een pak Optimel Puur. Of je geeft ‘m weg aan je vriendinnetje, een fijne collega of je lieve zus. Ze hebben ook een tas met de tekst ‘Ik ben niet van suiker’ met een blonde dame erbij. Je raadt wellicht al aan wie ik deze cadeau heb gedaan.

Het ‘ik heb een leuke tas voor je cadeau’-moment was een mooi alibi samen weer even wat leuks te gaan doen. Want door de verbouwing en verhuizing ben ik de laatste niet echt sociaal geweest. Wendy en ik doken het park in met een dekentje, salade, stokbrood en 2 pakken Optimel Puur. Want inmiddels was ik wel benieuwd naar de smaak en samenstelling van dit product.

Optimel-Puur-Francesca

Prima spul! Het is een drinkyoghurt die bestaat uit 90% yoghurt, een vleugje fruit en zonder zoetstoffen of toegevoegde suiker. Lekker fris drankje (ook niet te dik) zonder de chemische zoete smaak die drinkyoghurts vaak hebben. We hebben de smaken bosvruchten en rode vruchten uitgeprobeerd en vooral de laatste was favoriet.

Optimel-Puur-Wendy

Maar goed, dan lig je daar dus even met je ogen gesloten op een dekentje in het gras. Met de eerste warme zonnestralen van april in je gezicht. Je hoort vogeltjes fluiten en je hoeft helemaal niets. Dat is voor mij dus echt puur genieten. Vooral dat even ‘helemaal niets doen’. Dan realiseer je je dat ontspannen echt niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Vanuit mijn ooghoeken zag ik een mooie boom bij het water en daar heb ik alle tassen maar eens ingehangen. Kunnen jullie ze gelijk goed zien! Welke zou jij weggeven en welke zou je zelf houden?

Optimel-tassen-landscape

Wil je ook zo’n toffe tas hebben? Koop dan nu een pak Optimel Puur in de supermarkt. Op de verpakking vind je een code en die kun je invullen op de site van Optimel. Kies de tas die je graag zelf wilt hebben of weg wilt geven en dan regelt Optimel de rest!

Oh, en de tas die ik graag zelf wilde houden? Dat is wel duidelijk denk ik.

Optimel-Tas-Francesca

Dit is een samenwerking met Optimel Puur. Lees hier mijn disclaimer.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Toffe tassen voor levensgenieters die niet gemaakt zijn van suiker”