Foodbloggers TAG – 12 vragen aan Francesca

Ik leer iedere dag weer wat bij in de bloggerswereld. Zo zag ik vorige week op de blog van Brenda Kookt dat er zoiets bestaat als een TAG. Een lijstje met vragen binnen een bepaald thema die een blogger beantwoord. Zo leren jullie ons wat beter kennen. Best leuk dus.

Francesca Kookt! Flop 10 van 2013

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik snap wel waarom jullie deze recepten het minst bekeken hebben in 2013. De Flop 10 van 2013 kenmerkt zich namelijk door de meest slechte foto’s die ik in 2013 heb gemaakt šŸ˜‰ Ik heb grinnikend achter de laptop deze

Francesca Kookt! Top 10 van 2013

De laatste dag van 2013, nog een paar uur en we gaan massaal aan de oliebollen, appelbeignets en champagne. En dan is het opeens 2014. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden en waar alles nog open staat. Laat maar komen, ik heb zin in het nieuwe jaar šŸ™‚

Fijne kerstdagen!

Lieve foodies, op deze kerstochtend wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst toewensen. Hopelijk zitten jullie net zo ontspannen als ik te genieten van een ontbijtje. Ik heb ervan genoten om de afgelopen maanden voor jullie alle kerstrecepten voor te bereiden. Eet er lekker van! Maar belangrijkste blijft om

Vakantie!

Het is zo ver. Francesca gaat een paar weken niet koken, maar genieten van een welverdiende vakantie. In de Portugese zon, met mijn 2 mannen, een glaasje wijn en heerlijk eten wat voor me klaargemaakt wordt in plaats van dat ik zelf aan het koken ben. En daar ben ik

You’re in food charge! De inhoud van september

Een aantal weken geleden vroeg ik welke onderwerpen jullie graag wilden terugzien op Francesca Kookt! in september. Nou, dat heb ik geweten, want jullie hebben massaal gereageerd! Het was een lastige keuze om er 8 uit te kiezen, want eigenlijk had ik het dubbele aantal wel willen behandelen in de

Hoera, ik ben 1!

Nooit gedacht dat ik mijn 1e verjaardag opnieuw zou vieren. Maar het is me toch gelukt. Want vandaag bestaat Francesca Kookt! precies 1 jaar! En wat een mooi jaar is het geweest. Mijn blog ontstond uit gekkigheid en een collega die me aanspoorde om verder te schrijven. Dank je wel

De top 10 recepten van het 1e jaar Francesca Kookt!

Het 1e jaar van Francesca Kookt! is achter de rug en dit waren jullie meest favoriete recepten:   10. Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje 9. Courgette uit de oven 8. Overheerlijke lamsbout uit de oven 7. Paddenstoelentaart met salie en gruyĆØre 6. Panna cotta met rood

Na Pasen komt zonneschijn!

Dag maart en de Paasdagen. Het is april, tijd voor nieuwe food uitdagingen en zon. We hebben een heerlijk ontspannen paasweekend gehad. Ik ben nog aan het nagenieten van al het lekkers en de gezelligheid. Er zijn veel lekkere nieuwe gerechten gemaakt waarvan jullie zeker de recepten krijgen in april.

Wat eet Francesca Kookt! tijdens de kerst?

Poeh, ik ben eruit! Alle kerstdagen zijn culinair ingevuld. Ieder jaar is het weer een uitdaging. Wat gaan we wanneer, waar en met wie eten. En wat is de juiste balans tussen zelf maken en laten koken. Want echt, je kunt het je ook te complex maken tijdens de feestdagen.

Sneak preview van het Italiaanse menu van 4 november

Op zondag 4 november ga ik voor 50 mensen een prachtig Italiaans feestmaal bereiden. We doen dit (met wat hulp gelukkig) bij Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En het wordt een prachtig mooie avond! We zijn druk bezig geweest met het samenstellen en finetunen van het menu. En ik kan jullie

Francesca kookt bij Restaurant Vrienden!

Francesca Kookt! mag voor 1 dag de scepter gaan zwaaien in de keuken van Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En dan niet een ‘beetje meehelpen’… nee, ik mag gewoon de hele tent overnemen! Mijn eigen thema bedenken, dit uitvoeren, al mijn culinaire vrienden uitnodigen en er een heerlijke kook- en eetavond

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)