Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen

Dit recept heb ik vorige week uit de Allerhande gehaald. Ik was even een dag inspiratieloos (ja, zelfs ik heb daar wel eens last van) en was gecharmeerd van de foto en de ingredienten. En de melding dat dit een kids favoriet is, sprak me ook aan. Want die avond

Cannelloni met rucola en courgette

Deze maand is er een nieuw initiatief gestart vanuit de Nederlandse foodbloggers: De foodblogswap. Het idee is heel simpel, iedere maand kook je 1 recept van een andere foodblogger en daar blog je over. Hartstikke leuk en lekker! Want het is absoluut geen straf om te neuzen tussen al die

Lasagne van knolselderij

Lasagne is een van mijn favoriete gerechten en ik was benieuwd of ik die ook kon maken zonder lasagnebladen. Dat bleek geen enkel probleem te zijn, want met ‘bladen’ van knolselderij krijg je een zalige lasagne waar je je vingers bij aflikt. In deze lasagne van knolselderij heb ik de

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)