Gnocchi uit de oven met venkel en wortel

Als ik gnocchi bereid is dat meestal gekookt. Maar gnocchi kun je ook perfect roerbakken of bakken in de oven. Zoals ik deed in dit recept voor gnocchi uit de oven met venkel, wortel en Parmezaanse kaas. Een makkelijk te bereiden vegetarisch gerecht waarvoor je weinig ingrediënten nodig hebt. Ideaal

Vegetarische loaded nacho’s om samen te delen

Aan het einde van de week hebben wij altijd zin in comfort food thuis. Gerechten die makkelijk te maken en rijk van smaak zijn en waar we samen van kunnen genieten, daar houden we van! Nu we in de Week zonder Vlees zitten besloot ik om van een bekend comfort

Ovenschotel met knolselderij, pompoen en salie

Eigenlijk wilde ik een ovenschotel met gnocchi maken. Maar die vergat ik gewoon erin te stoppen (kan de beste overkomen, zeker in de vakantie) en toen werd het opeens een ovenschotel met knolselderij, pompoen en salie. Die bizar lekker werd, mag ook wel met de gebakken ui, slagroom, Boursin en

Pasta ovenschotel met courgette en paprika

Op de vijfde dag ging het een beetje mis in mijn planning van het Minderen voor Kinderen budgetmenu. Niet qua smaak, we hebben zalig gegeten, maar qua ingrediënten die ik nog in huis had om te koken. Ik wilde dit gerecht namelijk met aardappel maken, maar ik had niet goed

Pasticcio uit Mangiamo!: dé lasagne uit de Veneto

Als er iemand is van wie je Italiaans kunt leren koken is het Antoinette Coops. Door de liefde emigreerde ze naar Italië en ontdekte daar alle geheimen van de Italiaanse keuken. Met name de streekgerechten uit de Veneto, waar ze woont met haar echtgenoot en kinderen. Jarenlang schreef ze daarover

Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen

Zoete aardappel en bonen is voor mij een gouden combinatie. Voedzame ingrediënten, maar ook heel smakelijk en daarom koos ik ervoor om ze samen te voegen in een ovenschotel. Met wat maïs, lente-ui en cherrytomaten werd het een heerlijk gerecht waar iedereen thuis van heeft gesmuld! In het geval van

Cannelloni met spinazie en ricotta

Ik vroeg ooit aan mijn moeder welk recept ze graag wilde terugzien in de Eetkalender. Het antwoord kwam snel en resoluut: dat moest cannelloni met spinazie en ricotta worden. Zo gezegd, zo gedaan en ik ging aan de slag. Het werd een zalig gerecht dat geschikt is voor het hele

Gegratineerde ravioli met spinazie

Dit is zo’n heerlijk gerecht om de week mee te beginnen. Vegetarisch, weinig ingrediënten nodig, makkelijk om te maken en bijna iedereen vindt het lekker. Dus iedereen vanavond maar aan de gegratineerde ravioli dan? Wat je nodig hebt voor 4 personen 500 gr verse ravioli, bijvoorbeeld gevuld met kaas 1

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca