Zelf focaccia maken

Tijdens een weekje vakantie in Frankrijk bakte ik voor het eerst zelf focaccia met rozemarijn uit eigen tuin. Dat was een groot succes dus die focaccia werd thuis nog een paar keer gebakken. Het is een heerlijk brood voor bij de borrel, snijd het versgebakken brood daarvoor in repen of

Ricotta pancakes met blauwe bessen

Een flinke stapel pannenkoeken met siroop is vast welkom op deze ontspannen zondagochtend. Heerlijke fluffy pancakes gemaakt van ricotta en blauwe bessen met een vleugje citroen. Deze versie is na het eten direct in mijn pannenkoeken top 3 terecht gekomen. Geniet ervan 🙂 Wat je nodig hebt voor circa 8

Bananenbrood recept – 3 variaties

Een bananenbrood smaakt het lekkerst wanneer je hem maakt met overrijpe bananen. Kom je er nog een paar tegen op je fruitschaal? Ga dan snel aan de slag met dit makkelijke recept. Met overrijp bedoel ik echt overrijp. Een banaan met zo’n bijna zwarte schil die er eigenlijk heel onaantrekkelijk

Spelt pannenkoeken met fruitcocktail

Onder het mom ‘we bakken weleens een pannenkoekje op zondagochtend’ heb ik vandaag weer een heerlijk en simpel pannenkoekrecept voor jullie, namelijk spelt pannenkoeken. Deze keer heb ik speltbloem gebruikt in plaats van tarwebloem. Die kun je heel goed met elkaar vervangen in dezelfde verhoudingen. Spelt is geen tarwesoort, maar

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)