Review Natuurwinkel + win 1 van de 4 goedgevulde boodschappentassen!

Puur, eerlijk en biologisch eten is bij ons thuis deel van het leven geworden. Ik wil graag weten waar ons eten vandaan komt, of de beesten die we eten een goed leven hebben gehad en of er geen rare rommel is toegevoegd aan producten waardoor ze alleen maar meer slecht doen dan goed. En, niet geheel onbelangrijk, ons eten moet zo lekker mogelijk smaken. 

Het lukt niet altijd om volledig biologisch en lokaal te eten, want naast foodie ben ik ook nog eens een ontzettend drukke moeder. Dus ‘s avonds uit mijn werk langs de supermarkt rijden voor de dagelijkse boodschappen hoort er ook bij. Maar als het kan, rijd ik even langs de boer, de scharrelslager, de echte bakker of een van mijn andere favoriete adressen. 

En een daarvan is de Natuurwinkel, een echte biologische speciaalzaak met vestigingen door heel Nederland. Ik vind het heerlijk om daar rond te lopen. Ze hebben een prachtig assortiment met de mooiste producten. De winkel is rustig, ruim en overzichtelijk. En je wordt altijd heel goed geadviseerd. 
 
Ik kom er regelmatig voor mijn favoriete producten als natuurlijke muesli, amandelmelk, kokoswater, thee, amandelmeel, kokosolie, chiazaad (e.a. superfoods) en nog veel meer. En als ik er dan toch ben neem ik gelijk wat lokaal fruit en groenten mee en een stukje vegetarische kaas. Mijn absolute favoriet in het kaasschap is de ‘Aphrodite’ kaas van Landgoed Mariënwaerdt. Neem zeker een stukje mee als je er een keer bent, heerlijk!

Omdat ik zo’n fan ben van de Natuurwinkel mag ik jullie maar liefst 4 goedgevulde boodschappentassen van de Natuurwinkel weggeven!  

Iedere tas is gevuld met:

 • Ekoland limoen siroop
 • De Rit kaassnacks
 • LunaeTerra spirelli
 • LunaeTerra Darjeeling Thee
 • Fertilia pastasaus basilicum
 • De Rit chocoladereep melk
 • Green & Black’s mini chocoladereep puur
 • Ekoland witte basmatirijst
 • Boek “een pleidoo voor echt eten” van Michael Pollan

Om kans te maken op 1 van de 4 boodschappentassen doe je het volgende:

 • Volg mij op Twitter of Facebook
 • Retweet dit bericht (ovv @francescakookt) of like dit bericht op Facebook
 • Heb je geen Twitter of Facebook? Laat dan een berichtje achter onderaan deze blog en dan doe je automatisch ook mee

Deze winactie loopt van vrijdag 15 maart t/m donderdag 21 maart 2013. Op vrijdag 22 maart maak ik de 4 winnaars bekend. 

Heel veel succes met deze mooie winactie!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Reacties over “Review Natuurwinkel + win 1 van de 4 goedgevulde boodschappentassen!”

 1. Super actie, die zou ik wel willen winnen! Ik volg je op fb en krijg je mailtjes, maar zit niet op twitter!

  Groetjes!

 2. Wat een super leuke actie , ik like op FB (net 😉 ) en volg je op twitter . Heb de tweet geplaatst.

 3. Ik heb nét je leuke blog ontdekt. Als student is het soms lastig om met een klein budget biologisch, ecologisch én vegetarisch te koken, maar ik doe mijn best. Dit is een leuke manier om eens kennis te maken met wat meer producten!

 4. Wat herkenbaar, drukke moeder wel biologisch willen eten, maar niet altijd tijd 🙂 en wat een superactie heb je voor elkaar gekregen. Inmiddels volgend op twitter en facebook en natuurlijk gedeeld. Ga zeker wat van je recepten proberen.

 5. De winactie is afgelopen en de volgende 4 personen hebben een Natuurwinkel tas gewonnen:
  – Sander – @snderr
  – Lydia Broos – @lydiabroos
  – Sandra van Leijenhorst
  – Anouk Essers

  Van harte gefeliciteerd! En aan de ruim 115 deelnemers, super dat jullie allemaal hebben meegedaan en er komt binnenkort weer een gave nieuwe winactie online 🙂

Reacties zijn gesloten.