Inspiratie: de mooiste olijfolie verpakkingen

In de mooie verpakkingen rubriek staan deze week de olijfolie verpakkingen centraal. Olijfolie is een van de meest dankbare producten om prachtige packaging voor te ontwikkelen. Vaak authentiek of juist heel strak. En je ziet dat designers graag uitstapjes maken naar de alcohol- en parfumbranche. Zoals bijvoorbeeld Pepa. In eerste denk je dat het een parfumfles is en als je goed kijkt, blijkt het olie te zijn. Houd mijn blog trouwens in de gaten, want in de 2e week van mei komt er in samenwerking met El mundo del sur een geweldige winactie van Pepa online!

Vandaag heb ik voor jullie mijn meest favoriete olijfolie verpakkingen verzameld. En wat schetst trouwens mijn verbazing. Vooral de Griekse olies schitteren in hun verpakkingen! Ik moet bekennen dat ik nooit Griekse olijfolies gebruik, maar na het zien van al dat moois gaat daar binnenkort wat in veranderen geloof ik 😉


Bron visuals: Google, vrienden en collega’s

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Food inspiratie

Reacties over “Inspiratie: de mooiste olijfolie verpakkingen”

  1. Hallo Francesca,

    Wat leuk om een aantal van onze olijfoliën hier tegen te komen, o.a. de Typuglia, de Five olive oil, de Eléia en de Lamda. We zijn er erg trots op dat we deze in ons assortiment mogen voeren. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

    Groeten,

    Eric

    1. Hi Eric, dank voor je berichtje. Geen vragen hierover op dit moment, mocht jij ooit iets meer met de olijfolies willen doen op de blog neem dan zeker even contact met me op. Groetjes, Francesca

Reacties zijn gesloten.