Inspiratie: De taarten van The Caketress

Door mijn Instagram-verslaving ging ik The Caketress volgen. The Caketress is Lori Hutchinson uit Toronto en Lori kan 1 ding verschrikkelijk goed. Taarten creëren. Specifiek voor bruiloften en soms ook voor events. Wat zij maakt is uniek, bijna kunst en altijd persoonlijk. Door de paar foto’s die ik op Instagram had gezien was ik al onder de indruk, maar na het zien van haar site helemaal. Bekijk haar site eens voor de inspiratie, om verbaasd te raken of zin te krijgen in al die prachtige taartcreaties. En hier alvast een klein voorproefje :).

Source & copyright foto’s taarten: The Caketress – Lori Hutchinson

De laatste Eetkalenders
nu voor slechts € 14,95 incl. verzendkosten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Inspiratie: De taarten van The Caketress”

  1. Hallo Francesca,
    Zag dat je mijn nieuwe volger op Twitter bent. Dank! Ik had je blog nog niet vaak gezien, maar zeer de moeite waard. Vooral je “gouden regels” spreken me aan, niet te veel prententies willen hebben. Ja, helemaal mijn stijl.
    Ga je meteen aan mijn aanschuiftafel plaatsen (links), want daar stond je nog niet.