Food Video: Met een beetje zelfspot is niets mis

Nee hoor, ik voel me dus helemaal niet aangesproken…;)

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Food Video: Met een beetje zelfspot is niets mis”

  1. Geweldig!!!! Hahaha… Euuhhh voel me ook echt niet aangesproken, ( heb geen IPhone meer)! 😉 maar… Je bent lekker bezig met je site! Vreselijk lekkere dingen zie ik voorbij flitsen en zeer smaakvol! Top vrouw ben trots op je. X

  2. Thanks Angela, wat lief! Ik vind het ook ontzettend leuk 🙂 en ga er zeker mee door. Zeg, nu ik jou toch spreek…ik wil heeeeeel graag jouw recept hebben van de Thaise biefstuk met soja, knoflook en kousenband. Zag er zo lekker uit! Mag dat? Ik beloof dat je dan in de credits komt 😉