Prachtige cadeaukaartjes voor de feestdagen

Cadeautjes inpakken is echt een hobby van me. Vroeger als kind kon ik uren bezig zijn met het creatief verpakken van de kerstcadeautjes. En eigenlijk was ik heel jaloers op de dames van de Douglas omdat zij niet alleen met de mooiste inpakpapiertjes en lint mochten werken, maar dat ze ook nog een heuse inpakcursus kregen.

Dat laatste ben ik inmiddels ontgroeid, maar dat inpakken is gebleven. Niet alleen het papier en het lint, maar juist de gepersonaliseerde kaartjes maken het voor mij helemaal af. Op de geweldige site Heart Handmade UK kwam ik een overzicht tegen van hele schattige kerst labels en andere cadeau labels. Zo leuk, dat ik jullie die niet wil onthouden! Dit zijn mijn meest favoriete labels 🙂

Kijk voor nog meer labels op de site van Heart Handmade UK, daar vind je ook alle downloadlinks zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

Categoriën: Opgeruimd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Prachtige cadeaukaartjes voor de feestdagen”