Review: Marciano, de taartkunstenaar uit Rotterdam

Sommige mensen kunnen niet alleen goed koken of bakken, maar die hebben ook de gave om van gerechten ware kunst te maken. Daar is onze taartkunstenaar Marciano een goed voorbeeld van. Samen met zijn vrouw Wonny maakt hij de meest prachtige taartcreaties waar wij al jarenlang van genieten. Voor iedere speciale gelegenheid (verjaardag, babyshower, jubileum, etc) wordt er wel weer even met Marciano gebeld. En geen idee te gek, ze kunnen werkelijk alles uitvoeren.

Ik vind dat jullie eens met ze kennis moeten maken, want bijzondere mensen die een culinaire gave hebben verdienen een plek op mijn blog! Ik heb daarom samen met Marciano foto’s geselecteerd van zijn meest bijzondere taarten. We zeggen er beide eerlijk bij…aan de kwaliteit van de foto’s moet gewerkt worden. Maar dat komt helemaal goed in de toekomst 🙂

Marciano taartkunst1

Oh, en niet geheel onbelangrijk: de buitenkant ziet er fantastisch uit, maar zo smaakt de binnenkant ook!

Marciano taartkunst2 Marciano taartkunst3 Marciano taartkunst4 Marciano taartkunst4a Marciano taartkunst5 Marciano taartkunst6 Marciano taartkunst7 Marciano taartkunst8 Marciano taartkunst9 Marciano taartkunst10 Marciano taartkunst11 Marciano taartkunst12 Marciano taartkunst13

Wil je zelf een taart bij Marciano bestellen?  

  • Je bestelt al een creatieve taart vanaf 50 euro.
  • Bedenk wat je graag wilt en leg dit ter inspiratie voor. Tip van Francesca: laat hem er zelf ook nog even goed over nadenken, hij komt vaak met suggesties die de taart alleen maar beter maakt.
  • Marciano en zijn vrouw wonen in Rotterdam en daar worden de taarten ook gemaakt. Je haalt de taart zelf op of hij kan tegen betaling bij je thuis worden afgeleverd.
  • Deze taarten zijn niet zomaar gemaakt. Geef ze even de tijd om het creatieve idee goed uit te denken en dit ook uit te voeren. Minimaal 2 weken tussen bestelling en ophalen is ideaal.
  • Je kunt Marciano bereiken per mail (marciano@chedie.eu) of telefoon (06-26260869). Ze hebben nog geen website.

En…iedereen die via Francesca Kookt! een eerste taart bij Marciano bestelt, krijgt nu 10% introductiekorting! Geef bij je bestelling de naam van mijn blog door en dan wordt de korting verrekend. Daar wordt die taart natuurlijk nog leuker van.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca