Tip! Slijp je messen met een koffiemok

Heb je weleens gekookt in andermans keuken waar alleen maar botte messen waren? Ik wel en ik moet eerlijk bekennen dat dat frustreert. Kijk, ook ik heb botte messen in mijn keuken (ja, echt waar). Maar ook een set vol scherpe messen voor het echte werk. En…ik heb een slijpstaaf in huis. Die helpt je prima door botte tijden heen.

Weer even terug naar andermans keuken en die botte mensen. Want hoe los je dat nou op als je geen aanzetstaal, slijpstaaf of messenslijper in de buurt hebt? Nou heel makkelijk, met een koffiemok! Dit filmpje van Fine Cooking laat je precies zien hoe dat werkt.

Wat zijn jullie gouden tips om thuis makkelijk je messen te slijpen?

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categoriën: Food inspiratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Tip! Slijp je messen met een koffiemok”