Hartige galette met biet, gorgonzola en hazelnoten

Het ziet er prachtig uit, het is heel makkelijk om te maken, ideaal gerecht voor kliekjes en bij mij is er nog nooit eentje mislukt. Dan heb ik het over een galette natuurlijk! Oftewel een taart gemaakt van taart- of bladerdeeg die je vult met ingrediënten en daarna rondom ‘dichtklapt’.

Ierse lamsstoofpot met bier

Dit gerecht maakte ik het weekend na kerst. Ik had nog verschillende flesjes speciaalbier staan (ik drink nooit bier hè) en had zin in een echt comfortfood gerecht. Bij mijn Turkse slager vroeg ik of hij een lamsschouder voor me in stukken wilde hakken, trok mijn slowcooker uit de kast

Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Sloppy Joe met kip

Sloppy Joe is een echte Amerikaanse klassieker. Het is een hamburgerbroodje belegd met gehakt en een saus van onder andere ui en ketchup. Je kunt eindeloos variëren met het recept en dat is maar goed ook, want het is te lekker! Op de blog van co-blogger Wendy zag ik onlangs een

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca