Gekleurde wortels met boterdressing

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze frisse gekleurde worteltjes. Bron foto Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4-6 personen: 80gr ongezouten roomboter 2el golden syrup of ahornsiroop 1el appel ciderazijn 1kg gemengde gekleurde worteltjes (te vinden

Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

3 soorten bruschetta’s met aubergine, rode ui en tomaat

Bruschetta’s zijn bijzonder makkelijk te maken en zijn, mits je de goede ingredienten gebruikt, heerlijke hapjes vol met pure Italiaanse smaken. Je kunt bruschetta’s met verschillende soorten toppings serveren. Voor dit gerecht heb ik gekozen voor 3 heerlijke smaken; gemarineerde gegrilde aubergine met munt en peterselie, gekarameliseerde rode ui met

Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje

Op zondag 4 november hebben we een fantastisch Italiaans trattoria menu geserveerd voor 50 personen. Een hele mooie samenwerking tussen Restaurant Vrienden en Francesca Kookt! Alle gasten hebben genoten van het menu, maar daar wil ik jullie natuurlijk ook van laten meegenieten. Daarom ga ik vanaf vandaag iedere dag het

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer