Tomatentapenade met oregano

Binnenkort een feestje, borrel of heb je gewoon zin om te genieten van een hapje? Dan is deze tomatentapenade met oregano echt een aanrader! Soms word ik vanuit een hele andere hoek aangespoord om een nieuw recept te maken. Deze kaar kwam dat door de nieuwe tomaatazijn van Foodelicious. Friszuur

Ei in een broodje: met truffel voor de liefhebbers

Wil je een bijzonder ontbijtje maken voor in het weekend of tijdens de feestdagen? Dan is dit ei in een broodje een geweldig idee. Het is heel makkelijk om te maken en je kunt eindeloos varieren met toppings. Zoals verse kruiden, geraspte kaas of wat geschaafde truffel. Liefhebbers van truffel,

Aubergine uit de oven met kerrie en honing

Vandaag weer een heerlijk recept van Deborah vanuit Andorra. Ze maakte een simpel en verrassend gerecht met aubergines. Combineer een aubergine met kerrie en honing en je krijgt een ware smaakexplosie waarvoor je niet langer dan 10 minuten in de keuken hoeft te staan. De oven doet de rest van

Vijgen met geitenkaas en pistache

Een heerlijk voorgerechtje of amuse wat ontzettend simpel te maken is. Dat zijn deze vijgen met geitenkaas en pistache. Het geheime ingrediënt is een balsamico azijn van uitmuntende kwaliteit. Bijvoorbeeld de 9 jaar oude balsamico met vijgenpuree van Foodelicious. Zorg er ook voor dat je goede kwaliteit geitenkaas en pistachenoten

Guacamole zelf maken

Guacamole zelf maken moeilijk? Welnee! Verjaardagen worden bij ons thuis altijd gevierd met zelfgemaakte hapjes voor de visite. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekkere ‘homemade’ snacks en dips voor bij een glas wijn of een biertje. Dat houdt over het algemeen dus niet in dat ik dagen in de keuken

Gekleurde wortels met boterdressing

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze frisse gekleurde worteltjes. Bron foto Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4-6 personen: 80gr ongezouten roomboter 2el golden syrup of ahornsiroop 1el appel ciderazijn 1kg gemengde gekleurde worteltjes (te vinden

Pompoen puree met geroosterde knoflook

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze heerlijke pompoenpuree. Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4 personen: 1 flespompoen 1 bol knoflook 2el olijfolie extra vergine 1 takje verse tijm zeezout versgemalen zwarte peper Wat je gaat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)