Pasta met knolselderij van Antonio

“Niets is zo bevredigend als het eten van pasta.” Een uitspreek van Antonio Carluccio, een van de grootmeesters uit de Italiaanse keuken. Ik las een artikel over hem en zijn nieuwe boek ‘Antonio Carluccio’s Pasta‘ in La Cucina Italiana en raakte instant verliefd op het recept voor pasta met knolselderij.

Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Salade met avocado, mango en garnalen

Zodra de temperatuur buiten het niet meer toelaat om lang in de keuken te staan, stap ik over op simpele salades. Zonder in te boeten op kwaliteit en smaak. Deze salade met avocado, mango en garnalen is daar een schoolvoorbeeld van. Je hoeft geen pan aan te raken en de

5x gekke groenten voor kinderen

Kinderen en groenten, het blijft een uitdaging. Bij ons thuis is dit ook altijd het meest ‘spannende’ onderwerp aan de keukentafel, vooral als die groenten er iets te groen uitzien. Daarom heb ik vandaag voor jullie een blog vol gekke groenten! Recepten waar groenten centraal staan, maar die net even

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)