Vegetarisch kerstmenu: 4 gangen vol verrassingen

Samenwerking – Dit jaar ga ik jullie trakteren op vier complete kerstmenu’s in verschillende thema’s. Maak kennis met mijn vegetarische kerstmenu waar ik super trots op ben. Omdat de gerechten zo feestelijk, de smaken zo mooi in balans en de gerechten stuk voor stuk goed voor te bereiden zijn. Uiteraard

Wortelwraps met vegan chili, tomaat en avocado

Samenwerking – Ik hou enorm van goedgevulde wraps als lunch. Soms gebruik ik er kliekjes voor van de vorige avond, soms vul ik ze met rauwkost en op andere moment ga ik los en maak ik er een speciale vulling voor. Maar ongeacht waar ik mee aan de slag: de

Enchilada’s met gehakt en pico de gallo

Samenwerking – Ik ben dol op enchilada’s en ik denk dat het wel mijn favoriete Tex Mex gerecht is. Vandaag is het daarom weer tijd voor een lekker enchilada’s recept en deze keer maakte ik enchilada’s met gehakt en pico de gallo. Met enchilada’s kun je alle kanten op qua

Crostini’s met Boursin, nectarine en garnalen

Samenwerking – Oh, wat ben ik aan het genieten van onze nieuwe buitenkeuken en het heerlijke buiten koken, borrelen en eten! Wat mij betreft houden we het buitenleven vol tot ver in de herfst en maken we optimaal gebruik van de momenten in onze tuin. Toen de buitenkeuken net was

Geroerbakte sperziebonen met krieltjes en gremolata

Sperziebonen, ik ben er dol op! Vooral als ze geroerbakt zijn, want zo blijven ze nog een beetje knapperig. Ook buiten het seizoen eet ik ze gewoon, maar dan uit de diepvries. Vandaag heb ik een heerlijk recept voor jullie: mijn geroerbakte sperziebonen met krieltjes, paprika, cherrytomaten en frisse gremolata.

2x Barbecue spiesjes waar de kids dol op zijn

Samenwerking – Vandaag ga ik weer lekker met jullie barbecueën! Na de barbecue recepten met aubergine en vegan barbecue recepten die ik al eerder deelde, gaan we vandaag spiesjes rijgen. En weet je wat heel fijn is? Dit zijn barbecue spiesjes waar ook de kids dol op zijn! Een variant

Salade met groene asperges, burrata en nectarines

Ik ben gek op maaltijdsalades! Vooral als ze goed gevuld en lekker rijk van smaak zijn. En daar zorg je voor door hem te vullen met veel verschillende groenten én fruit! Zoals deze salade met groene asperges, burrata, gegrilde nectarines en krokante beenham. Door een maaltijd samen te stellen met

2x Aubergine van de barbecue mét wijntip

Samenwerking – Wat ben ik aan het genieten van dit mooie weer in combinatie met mijn barbecue in de tuin! Misschien zelfs wel meer nu, omdat we bijna alleen nog maar thuis zijn. Onze woonkamer is deels verplaatst naar de tuin en ik gebruik de barbecue als verlengde keuken, we

Proefkoken voor Kerst: dan zit je lekker aan tafel

Samenwerking – Afgelopen weken zijn we massaal aan het proefkoken geslagen met z’n allen. Met als kers op de taart de speciale kerstuitzending van Koffietijd van zaterdag 14 december. De chefs van Koffietijd kookten het PLUS proefkookmenu live op TV, thuis kookte iedereen mee en samen met mijn foodblogcollega’s Linda,

Ik testte de nieuwe Veggie Nuggets bij McDonald’s!

Samenwerking – Ik juich het enorm toe als foodproducenten met vegetarische alternatieven komen in deze tijd waarin vaker vegetarisch en plantaardig eten echt heel belangrijk is. Al helemaal als een keten als McDonald’s zich daar hard voor maakt. Want ja, ook wij komen thuis weleens met onze jongens bij McDonald’s

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca