Geroosterde mais met feta en koriander

We hebben een nieuwe verslaving thuis: geroosterde mais uit de oven. Meestal bereid ik de maiskolven heel basic. Even insmeren met olijfolie, bestrooien met zout en daarna 30-40 minuten roosteren in de oven op 200 graden. Onlangs had ik eters en toen maakte ik er een feestelijke versie van die

Salade met avocado, mango en garnalen

Zodra de temperatuur buiten het niet meer toelaat om lang in de keuken te staan, stap ik over op simpele salades. Zonder in te boeten op kwaliteit en smaak. Deze salade met avocado, mango en garnalen is daar een schoolvoorbeeld van. Je hoeft geen pan aan te raken en de

IJsthee met gember en citroen

IJsthee is heerlijk verfrissend op een mooie zomerdag. Makkelijk om zelf te maken met als voordeel dat er geen kunstmatige suikers aan zijn toegevoegd. Zo kan iedereen er onbeperkt van genieten. Deze versie maakte ik met groene thee, gember en citroen. Uitermate fris, met een licht zoetje van de honing.

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)