Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Ik ontdekte dit recept tijdens een lunch in de Toscane. Niet door te proeven, maar door het verhaal dat een vriend mij vertelde erover. Ik kon de smaken van de ansjovis, rucola en balsamico bijna proeven en noteerde de combinatie gelijk in mijn boekje. Afgelopen week was het moment daar

Stromboli met vleeswaren

Sponsored – Wat doen jullie met vleeswaren in de keuken, naast je brood ermee beleggen? Er kan zoveel meer met vleeswaren en de inspiratie hiervoor kun je sinds kort vinden op het nieuwe platform Vleeschwaar. Ik ben trots mede-ambassadeur van dit platform en zal het komende jaar onder andere recepten

Pastasalade met tonijn, sardines en tomaat

Hallo vanaf de camping! We zitten hier nu bijna een week op Camping Il Collaccio in Preci, Umbrië. Je mag het bijna geen kamperen noemen, want we verblijven in een luxe safaritent van Eurocamp. Met keukentje, barbecue en veranda met uitzicht over de bergen. Het lijkt wel een sprookje als

Salade met gegrilde groenten en borlotti bonen

Dit is een salade met een verhaal. Een klein verhaal, maar toch een verhaal. Het was op een maandag en ik kreeg een filmploeg van de opleiding Film & Televisie op bezoek. Deze studenten hadden als opdracht gekregen om een 24Kitchen-achtige talkshow op te nemen en vroegen mij om hulp.

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)