5x ontbijten met havermout

Havermout is voor mij een ideaal ontbijt om de dag mee te starten. Ik zit er goed vol van en heb tot de lunch geen behoefte meer aan eten. Wel merk ik dat het bij mij seizoensgebonden is. In de zomer heb ik minder met warme havermout dan in de

Ricotta pancakes met blauwe bessen

Een flinke stapel pannenkoeken met siroop is vast welkom op deze ontspannen zondagochtend. Heerlijke fluffy pancakes gemaakt van ricotta en blauwe bessen met een vleugje citroen. Deze versie is na het eten direct in mijn pannenkoeken top 3 terecht gekomen. Geniet ervan 🙂 Wat je nodig hebt voor circa 8

5x ontbijten met ei

Over een week is het alweer Pasen en dan zijn de eieren niet meer aan te slepen. Wij zijn thuis gek op ontbijten met ei. Gepocheerd, gekookt, scrambled of ‘gewoon’ gebakken op een geroosterd broodje met een beetje mayonaise. Ik heb voor jullie onze favoriete ontbijtjes met ei op een

Spelt pannenkoeken met fruitcocktail

Onder het mom ‘we bakken weleens een pannenkoekje op zondagochtend’ heb ik vandaag weer een heerlijk en simpel pannenkoekrecept voor jullie, namelijk spelt pannenkoeken. Deze keer heb ik speltbloem gebruikt in plaats van tarwebloem. Die kun je heel goed met elkaar vervangen in dezelfde verhoudingen. Spelt is geen tarwesoort, maar

Amandelpannenkoeken met fruitmousse

Ontbijten met pannenkoeken is een van mijn favoriete bezigheden. Maar voor mensen met een lactose-intolerantie zijn gewone pannenkoeken geen optie. Gelukkig zijn er ook tal van plantaardige producten waarmee je de melk kunt vervangen en nog steeds heerlijke pannenkoeken kunt bakken. Amandelmelk bijvoorbeeld. Niet alleen voor de pannenkoeken, maar ook

Brioche potjes met blauwe bessen

Dit ontbijt maakte ik voor het kerstontbijt en ik was verrast door het gemak en het fantastische resultaat. Want deze brioche potjes met blauwe bessen zijn zo gemaakt, worden heerlijk zacht en fluffy in de oven en zien er qua presentatie geweldig uit. Niet alleen geschikt voor kerstochtend, maar voor

Caprese eieren

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een fantastische lunch hoeft niet heel complex te zijn. Een paar goede ingredienten, een beetje liefde en een oven doen al het werk. En daarna kun je heerlijk genieten. Voor deze caprese eieren gebruikte ik de basis ingredienten voor een caprese en combineerde deze met een paar biologische eieren. Nog

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)