Stevige rode Italiaanse wijnen en wat je daarbij

SPONSORED – Van de Nero d’Avola druif van Sicilië tot aan de Sangiovese druif uit het Chianti gebied. In Italië worden prachtige wijnen gemaakt met druivenrassen die alleen in deze gebieden worden verbouwd. Italiaanse wijn is niet te beschrijven in een paar zinnen, het is een roman dat je vol

#VerrassendAH update van mijn bloginsiders!

SPONSORED – Het is tijd voor een update van mijn bloginsiders! Want hoe gaat het met de 25 testers en wat vinden ze van het #VerrassendAH pakket wat ze een week geleden thuis op hun mat vonden? Laaiend enthousiast zijn ze, dat is 1 ding wat zeker is. Ik word

Francesca’s Familie Weekmenu #27

Francesca’s weekmenu? Nou, vergeet het maar. Deze week is het Bo’s weekmenu, want terwijl ik dit typ is Bo het menu voor jullie aan het samenstellen met een glas wijn in haar hand. Dat kan niet anders dan goed worden, hoop ik dan maar 😉 We beginnen de week op

Review Het Paleo Kookboek met een stukje wortelcake

Ik schreef het al eerder: met diëten heb ik niet zo veel, maar eten volgens de paleo wijze is daar een uitzondering op. In januari hebben we geregeld thuis een aantal paleo gerechten gegeten en stuk voor stuk waren we er enthousiast over. Zo was er de Chinese kip met

Wat mannen echt willen eten op Valentijnsdag

“Schatje, wat wil je het allerliefste eten op Valentijnsdag?” Ik stel de vraag aan The Mr. en hij kijkt me wat wazig aan. “Wat bedoel je?” “Nou. Jij mag kiezen wat je de hele dag wilt eten. Waar kies je dan voor?” “Ik kies nergens voor, gewoon wat ik normaal

Francesca’s Familie Weekmenu #26

Wat zullen we deze week eens eten, dacht ik vanochtend vroeg. Nou, ik ben eruit hoor. We gaan erg lekker eten heb ik besloten! Met gerechten die je misschien niet direct zelf zou bedenken, maar die echt verrassend zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoofpotje van tempeh (ja, zonder

Testers gezocht voor het nieuwe assortiment van AH!

SPONSORED – Albert Heijn is het assortiment aan het vernieuwen en hoe! Van babymaaltijden van Ella’s Kitchen tot Belvoir siroop van Bio Today, zelfs mij weten ze de laatste tijd echt te verrassen. Merken die je normaal alleen in speciaalwinkels of online kon kopen zijn nu steeds beter verkrijgbaar bij

Broodje geitenkaas met paprika, shiitake en rucola

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ik ben dol op broodjes met kaas. Een gewone donkerbruine boterham met oude kaas, een witte boterham met boter en jonge kaas en een pistoletje met zachte geitenkaas, honing en walnoten gaat er ook met liefde in. Vandaag is het tijd om de plakken jong belegen geitenkaas in het

12 restaurants van de Nationale Restaurantweek

SPONSORED – De Nationale Restaurantweek komt er weer aan! Dol ben ik op deze week, omdat het voor mij een uitgelezen moment is om weer eens een nieuwe restaurant te ontdekken. In de buurt of wat verder weg. Lekker toegankelijk door de prijs die je voor een menu betaald en

Francesca’s Familie Weekmenu #25

Een weekmenu met veel variatie en vooral veel groenten staat er voor jullie klaar deze week. Ik merk dat ik daar de laatste tijd meer behoefte aan heb en dan mogen jullie daar fijn van meegenieten 😉 Op het menu: noodles van courgette en die noem je dan zoodles, trouwens

Culinair op vakantie met Eliza was here – top 3

Sponsored – Zo’n 10 jaar geleden ging ik voor het eerst op vakantie met Eliza was here. Naar Gozo, het kleine broertje van Malta waar het toerisme nog niet heeft toegeslagen. Waar het landschap ruig is, de sfeer ontspannen en je kunt slenteren door authentieke vissersdorpjes. Wat me het meest

Eetdagboek #4 – Lekker puh!

Ik heb een wat hectische week achter de rug. Met heel veel deadlines (waar nog niets klaar van is), afspraken, niet startende auto’s, teveel wijntjes in het weekend en meer. Daarbij probeerde ik wel zo verantwoord mogelijk te eten, maar dat is niet altijd gelukt. Laten we maar weer gaan

Nadia & Merijn’s Souq: het beste uit de Mediterraan Arabische keuken

De dames Nadia & Merijn schrijven de mooiste boeken over de Mediterraan Arabische keuken, reizen, koken en eten. Zij weten alles over de smaken van de landen in de Maghreb, Midden-Oosten en Zuid-Europa en zijn verliefd op de waanzinnige ingrediënten die ze daar altijd proeven. Om vervolgens in Nederland terug

De favoriete Canei cocktail van Nederland

SPONSORED – Canei bestaat dit jaar 40 jaar en viert dit op bijzondere wijze. Aan de Canei fans werd vorig jaar gevraagd om hun favoriete Canei cocktail samen te stellen. Hier werden de 10 beste uit geselecteerd die tijdens een cocktailworkshop hun eigen cocktail mochten mixen. Dit gebeurde op 9

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)