Summer rolls met eend en pindasaus

Door de fijne, delicate smaak is eend bij uitstek geschikt om als basis te gebruiken voor Aziatische gerechten. Ik liet me inspireren door de Vietnamese keuken en maakte deze zalige summer rolls met eend en zelfgemaakte pindasaus. Het is misschien even een klusje door het stoven van de eendenbouten, maar

10 feestelijke kerstvoorgerechten

Zeker met de kerstdagen is het leuk, en uitdagend, om uit te pakken met feestelijke kerstvoorgerechten. Traditioneel meestal een voorgerecht dat per persoon aan tafel geserveerd wordt, maar je kunt natuurlijk ook een gerechtje samen delen. In dit artikel heb ik 10 verschillende kerstvoorgerechten voor jullie op een rijtje gezet

Gravad lax met gin

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Mooi moment om halverwege deze week het lekkerste hapje van het weekend te regelen. Dan heb ik het dus over deze gravad lax met gin. Het is een werkje van niks, je moet er alleen wat geduld voor hebben. Ongeveer 48 uur geduld, want

Noordzeekrab special #3: bisque van krab

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En toen was het alweer tijd voor de derde aflevering van onze Noordzeekrab special. In de eerste aflevering liet ik jullie kennismaken met de Noordzeekrab, gaf ik jullie de algemene bereidingswijze en het recept voor krabpoten met cajundip. En in de tweede aflevering kon je smullen van een heerlijke krabsalade

Trio van pastinaak

Vandaag trappen we af met het voorgerecht van het budget kerstmenu. Naast alle kerstgerechten die we samen met chefs maakten, willen we namelijk laten zien dat je ook met een klein budget al een fantastisch kerstmenu op tafel kunt zetten. Door goed in te kopen, slim gebruik van ingrediënten en

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)